Våra höftvänliga bärselar

International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele One och Bärsele We och utnämnt dem till ”höftvänliga bärselar". Det betyder att de ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess vilket är särskilt viktigt under barnets första månader. Läs mer om Bärsele One och Bärsele We

International Hip Dysplasia Institute

Nya färger!

Skötväska SoFO - bekväm att bära som en axelremsväska eller messenger bag.

Skötväska SoFo - rymlig och smart i stilren design

Vi har haft flera skötväskor i vårt sortiment tidigare. Nu presenterar vi Skötväska SoFo – en helt ny skötväska i stilren design och med smarta lösningar, inspirerad av föräldralediga mammor och pappor i Stockholms trendigaste kvarter. Skötväska SoFo går att bära både som axelremsväska, tote bag och ryggsäck.

Läs mer om Skötväska SoFo

Res lätt med resesäng för barn

Vi tycker det ska vara enkelt att resa med sin baby eller små barn. Därför är vår Resesäng Light lätt att bära och enkel att ta med sig. Den sätts upp och fälls ihop på rekordtid och är mjuk och skön med tjock, stadig madrass.

Du kan använda resesängen både för din nyfödda baby och för ditt större barn, ända upp i treårsåldern. Den passar lika bra för korta besök som för längre resor, eller varför inte ha den hemma som skön extrasäng?

Läs mer om Resesäng Light för baby och barn 

Bärsele We bästa köp

När SVT Plus testade bärselar avgick Bärsele We glädjande som segrare med utmärkelsen Bästa Köp! Testet utfördes av föräldrar och en fysioterapeut.

Hitta din närmaste butik

Hitta din närmaste butik

Har du bestämt dig? När du har hittat den produkt du vill ha kan du söka efter närmaste butik eller handla direkt online.