En kollektion blir till

Res lätt med resesäng för barn

Vi tycker det ska vara enkelt att resa med sin baby eller små barn. Därför är vår Resesäng Light lätt att bära och enkel att ta med sig. Den sätts upp och fälls ihop på rekordtid och är mjuk och skön med tjock, stadig madrass.

Du kan använda resesängen både för din nyfödda baby och för ditt större barn, ända upp i treårsåldern. Den passar lika bra för korta besök som för längre resor, eller varför inte ha den hemma som skön extrasäng?

Läs mer om Resesäng Light för baby och barn 

Bärsele We bästa köp

När SVT Plus testade bärselar avgick Bärsele We glädjande som segrare med utmärkelsen Bästa Köp! Testet utfördes av föräldrar och en fysioterapeut.

Hitta den rätta bärselen - guide.

Vi tror på bärselar

Att bli sedd, hörd och buren är grundläggande behov för små bebisar. Lika viktiga som att äta och sova. Så när du bär ditt lilla barn lär du dig att se och tillgodose barnets behov.

Vi är övertygade om att bärselen är till stor hjälp vid anknytningen mellan dig och din bebis, men också för att trösta och skapa fler tillfällen till närhet. Den närheten är ovärderlig för både dig och ditt barn.

Hitta den bästa bärselen för dig

 

 

Family Stories

Det finns inget bättre än att vara nära dem man älskar

Vi finns på facebook

Följ oss på Facebook

Du hittar tävlingar, nya produkter, inbjudan till fotocastingar och mycket mer på vår Facebooksida. 

BABYBJÖRN Scandinavia

Hitta din närmaste butik

Hitta din närmaste butik

Har du bestämt dig? När du har hittat den produkt du vill ha kan du söka efter närmaste butik eller handla direkt online.