• Toasits Vit/Svart - BABYBJÖRN Shop
Toasits Vit/Svart - BABYBJÖRN Shop

Toasits

  • Bekvämt och säkert att sitta
  • Enkel för barnet att lägga på och ta av
  • Justerbar och passar de flesta toaletter
  • Stänkskydd förhindrar spill
  • BPA-fri plast
Nollställ
Färg Vit/Svart
349 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

Bekväm och justerbar toasits med stänkskydd

En stadig och ergonomisk toasits där ditt barn sitter bekvämt och säkert. Den kan justeras så att den passar de flesta toaletter och är enkel att lägga på och ta av. Stänkskyddet förhindrar spill och toasitsen är lätt att rengöra.

Produktbeskrivning

Bekvämt och säkert att sitta

När det är dags att lära sig använda toaletten är det viktigt att ditt barn sitter bekvämt. Toasitsens ergonomiska design ser till att ditt barn sitter både rätt och skönt på toaletten. Gummilisten och justeringen på undersidan ser till att toasitsen sitter fast ordentligt på toalettringen så att ditt barn sitter säkert.

Enkel för barnet att använda

Toasitsen väger lite och är enkel för ditt barn att lägga på och ta av själv. Den är lätt att hänga upp efter användning tack vare det praktiska handtaget på baksidan. Toasitsens former gör det enkelt för det lite större barnet att själv sätta sig på toasitsen. Du bör dock alltid hjälpa ditt barn att kliva upp och ner från sitsen tills det är säkert för barnet att göra det utan hjälp.

Passar de flesta toaletter

Toasitsen kan justeras så att den passar de flesta toaletter och behöver bara justeras första gången. Därefter kommer den att ligga säkert på toalettringen varje gång. Vill du ta med och använda toasitsen någon annanstans kan den enkelt justeras för att passa en annan toalett.

Stänkskydd förhindrar spill

Ett inbyggt, inåtvinklat stänkskydd gör det svårare för spill att hamna utanför toaletten. Det stärker barnets självförtroende när det kommer till att använda toaletten och lämnar mindre att städa upp efteråt.

Testade och säkra material

Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Produktspecifikationer

Ålder

Toalett- och potträning är mycket individuellt och det är därför svårt att rekommendera en viss ålder. Toasitsen kan användas när barnet känner sig redo.
OBS! Ej för barn under 2 år.
Hjälp ditt barn att komma upp på och ner från toasitsen tills det är säkert för barnet att göra det själv.

Mått och vikt

Toasitsens vikt: 400 g
Mått: 29 x 36 x 9 cm

Material

Toasitsen är tillverkad av polypropen (PP).

Skötsel

Torka av eller skölj under rinnande vatten. Häng upp toasitsen i handtaget när den inte används.

Recensioner