Bärsele One Air


  • Luftig och sval mesh som torkar snabbt
  • Ergonomisk och bekväm i mjuka material
  • Steglös inställning av storlek och sittbredd
  • Du bär länge, nyfödd till 3 år, även framåtvänt och ryggbärande
Nollställ
Produkt Färg Frostgrön
Produkt Material Mesh
Pris 1 849 kr

Kan förhandsbokas

Beräknad leverans 2018-02-06

Fri frakt

NY VERSION!
Den senaste versionen av Bärsele One Air är mjukare och smidigare. Den har ett nytt meshtyg och flera nya funktioner.

Ergonomisk bärsele i mjuk och luftig mesh

BABYBJÖRN Bärsele One Air kan användas från nyfödd - Svart, Mesh.
Du bär din nyfödda i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva.

Mesh är ett nättyg som är mjukare och tunnare än många andra material så att du enkelt kan se och känna att ditt nyfödda barn sitter i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. Bärsele One Air är sydd nästan helt i luftig mesh som svalkar där det lätt blir svettigt – områdena närmast dig och barnet, vid axelbanden och i grenen.

Mjukt och skönt bärande från nyfödd

Denna meshbärsele fungerar på precis samma sätt som Bärsele One i bomull och ger dig den viktiga närheten till ditt barn. Meshen är extra mjuk och  speciellt framtagen för att passa små barn och för att tåla daglig användning. Du kan på egen hand växla lätt och säkert mellan olika bärsätt på mage och rygg. Steglös justering av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att din nyfödda växer och behoven ändras eller om ni är flera som använder bärselen.

Bärsele One Air har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära ditt barn från nyfödd och upp till tre år. Du bär ditt barn säkert och bekvämt samtidigt som du har händerna fria!

Egenskaper & fördelar

BABYBJÖRN Bärsele One Air i mjuk och luftig mesh – Silver, Mesh.
Välj om du vill bära ditt barn inåtvänt, framåtvänt eller på ryggen.

4 bärsätt på mage och rygg

Välj om du vill bära ditt barn inåtvänt (två olika höjdlägen), framåtvänt eller på ryggen.

Ergonomisk benställning

Bred, justerbar sittyta gör att ditt barns höfter hamnar i en bekväm och ergonomiskt riktig position.

Vadderade axelband för bra bärkomfort

Bärselens lyxigt tjocka vaddering i axelbanden ger en skönare känsla när du bär.

Midjebälte avlastar rygg och axlar

Midjebältet är rejält och har skön stadga vilket ger ordentlig avlastning och bra bärergonomi.

Inbyggt stöd för nyfödd

Bärsele One Air har två höjdlägen. Det övre läget använder du från nyfödd (minst 3,5 kg) för att ditt barn ska hamna i rätt position nära ditt ansikte. En tumregel är att barnet ska vara tillräckligt nära för en puss på huvudet.

Justerbart huvudstöd

Huvudstödet fungerar som ett skydd för spädbarn och ger korrekt stöd tills barnet kan hålla upp huvudet själv. Om du bär ett större barn kan du ha huvudstödet uppfällt när hen vilar eller sover i bärselen. Du justerar enkelt om det ska vara upp- eller nerfällt och hur tight huvudstödet ska sitta.

Bär stora barn på ryggen

Att bära barnet i bärsele på ryggen gör det skönare för dig som bär lite tyngre barn. Vi rekommenderar att du bär på ryggen först när barnet blivit 1 år eftersom du inte har samma uppsikt över ditt barn på ryggen.

BABYBJÖRN Bärsele One Air med enkelt och säkert ryggbärande.
Att bära barnet i bärsele på ryggen gör det skönare för dig som bär lite tyngre barn.

Enkelt och säkert ryggbärande

När ditt barn sitter i bärselen vänd mot dig kan du enkelt vrida runt hela bärselen från magen till ryggen. Det är bekvämt och du gör det helt utan hjälp. Bärselens konstruktion gör att ditt barn sitter tryggt och säkert när du ändrar till ryggbärande.

Höftvänlig bärsele

International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele One Air och klassar den som höftvänlig. Det betyder att bärselen ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess vilket är särskilt viktigt under barnets första månader.

Barnvänliga material

Allt våra bärselar är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass I för babyprodukter.

Att köpa en bärsele från BABYBJÖRN 
Bärselar från BABYBJÖRN är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud. Vi utvecklar alla våra bärselar i nära samarbete med medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. Allt för att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en BABYBJÖRN Bärsele.
– Läs mer om att bära barn och få svar på vanliga frågor i vår bärseleguide
– Jämför våra olika modeller i jämförelsetabellen

Produktfakta

Hur använder jag Bärsele One Air?

I våra korta instruktionsvideor lär du dig att sätta fast haklappen och överdraget, fälla ner huvudstödet, rulla ihop bärselen och hur ryggbärande går till.


Ålder

Från nyfödd till ca 3 år. Min. 3,5 kg/53 cm. Max 15 kg/100 cm.
Obs! När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader och väga max 12 kg.
För barn mellan 3,5 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex® Standard 100, klass I för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!
Mesh: Primärt tyg: 100‍ % polyester. Midjebältets foder: 100 % polyester. Skydd för benställningsblixtlås: 100 % bomull.

Bärsele One Air torkar väldigt snabbt tack vare det tunna och luftiga nättyget.

Läs mer om fördelarna med en bärsele i mesh

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Stryk inte.

Testat och säkert

Bärsele One Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F223.

Köp alla tillbehör

Haklapp till Bärsele One
Överdrag till Bärsele

Common questions

Vad skiljer nya Bärsele One Air från tidigare version?

  • Tyget är mer följsamt och du kan se och känna att din nyfödda bebis bärs i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva.
  • Du kan nu välja en ännu bredare maximal sittyta för ditt barn än tidigare. Med den steglösa inställningen av sittytan kan du välja fritt den sittbredd som passar ditt barn.
  • Huvudstödet är högre så att det ger nyfödda mer skydd och stöd åt nacken, men också bättre stöd åt ett större barn som somnat i bärselen. Du justerar själv hur tight huvudstödet ska sitta.
  • Ny, extra mjuk mesh gör Bärsele One Air ännu skönare mot barnets känsliga hud. Hålmönstret har ett modernare uttryck som skiljer sig från tidigare modeller av Bärsele One Air.
  • Praktiskt taget hela Bärsele One Air är nu sydd i mesh. Det skiljer oss från många andra tillverkare som endast har meshdetaljer. Vi har utvecklat vår mesh speciellt för att passa små barn och för att tåla daglig användning. Det här är egenskaper du inte hittar någon annanstans.
  • Ny design som ger en mjukare och mer omslutande känsla för dig och ditt barn. Bärselen är nu smidigare så att du kommer närmare ditt barn när du bär!

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele One Air

Tagga din bild med #babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.