• babybjorn-baby_carrier-we-air-mesh-white
  • babybjorn-baby_carrier-we-mesh-680x1000-1
  • babybjorn-baby_carrier-we-mesh-680x1000-2
  • babybjorn-baby_carrier-we-mesh-680x1000-3
  • hip-healthy-baby-carrier-from-babybjorn-300x300

Bärsele We Air

  • Mjuk och luftig mesh som andas
  • Enkel att använda, lätt att justera
  • Bär inåtvänt på mage och rygg, med midjebälte och axelband
  • Passar från födseln med inbyggt spädbarnsstöd, 0-3 år
  • Höftvänlig bärsele med ergonomisk, bred benställning för barnet
Nollställ
Färg Vit
Material Mesh
1 299 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt

Lättanvänd bärsele i riktigt mjuk och luftig mesh

Med Bärsele We Air behöver du inte oroa dig för att det ska bli för varmt. Det smidiga, följsamma materialet i mesh andas och gör det luftigt och svalt för er båda. Det är mjukt mot barnets hud samtidigt som det är mycket slitstarkt och klarar tuff användning och daglig maskintvätt. Bärselen torkar dessutom mycket snabbt efter tvätt. Hela bärselen är Öko-Tex-godkänd vilket betyder att den inte innehåller några hälsofarliga och allergiframkallande ämnen.

Produktbeskrivning

Enkel att använda, lätt att justera

Bärsele We Air är enkel att använda i alla lägen. Du tar lätt på och av bärselen själv, utan hjälp. Den har endast ett fåtal spännen att knäppa och är enkel att justera för rätt passform. Även när du vill bära ditt barn på ryggen. Bärselens framsida är också öppningsbar så att du enkelt och snabbt ska kunna ta upp barnet när hen har somnat i bärselen.

Bär inåtvänt på mage eller rygg

Med Bärsele We Air bär du ditt barn inåtvänt och med bred benställning på magen eller ryggen.

Perfekt från födseln med inbyggt spädbarnsstöd

Bärselen är anatomiskt anpassad efter ditt växande barn och passar perfekt direkt från födseln. Den har ett speciellt höjdläge för ditt nyfödda barn den första tiden. När barnet blir lite större använder du det nedre höjdläget.

Enkelt att bära barn på ryggen

Med Bärsele We Air är det enkelt att bära barn på ryggen, från 12 månaders ålder. Att sätta barnet på ryggen är både lätt och säkert. Med barnet i bärselen och axelbandet som en sluten slinga runt kroppen snurrar du runt hen från magen till ryggen. Enklare än så här kan det inte bli!

Bekvämt midjebälte och vadderade axelband

Den här bärselen är utrustad med ett rejält midjebälte och vadderade, formsydda axelband för att det ska vara bekvämt att bära ditt växande barn. Tack vare midjebältet kan du lägga barnets tyngd på höfterna och slippa ont i ryggen och axlarna. Bärselen är enkel att justera – dra eller lossa banden på midjebältet och axelbanden när du har på dig bärselen för att ställa in den perfekta passformen.

Höftvänlig bärsele med bred benställning för barnet

Ditt barn bärs med en ordentligt bred och ergonomisk benställning. International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele We Air och utnämnt den till ”höftvänlig bärsele”. Det betyder att babyns höfter får rätt stöd och hålls i en optimal position med benen vinklade utåt. Detta främjar en god utveckling av höfterna vilket är viktigt under de första månaderna i ditt barns liv.

Stadigt, justerbart huvudstöd

Ett bra huvudstöd är mycket viktigt under de första fem månaderna tills barnet kan hålla huvudet upprätt själv. Den här bärselen har ett stadigt, justerbart stöd för huvud och nacke. Huvudstödet kan justeras steglöst och anpassas individuellt.

Upprätt position med fria armar och ben

Den upprätta positionen håller barnets andningsvägar fria och ger dig trygg uppsikt över andningen. I Bärsele We Air har ditt barn gott om utrymme att röra armar och ben fritt. På så sätt tränar hen både musklerna, motoriken och balansen.

Bärsele We Air – enkel att ta med

Bärsele We Air är smidig och lätt och rullas enkelt ihop så du kan lägga den i skötväskan eller under barnvagnen när den inte används.

Produktspecifikationer

Ålder och vikt

Från nyfödd till 3 år.
Min. 3,5 kg/53 cm.
Max. 15 kg/100 cm.
Rek. minimiålder för att bära barn på ryggen: 12 månader.
För barn mellan 3,5 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material

Alla tyger i den här produkten är godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att Bärsele We Air är helt fri från hälsofarliga och allergiframkallande ämnen.

Mesh: 100 % polyester
Midjebältets foder: 100 % polyester
Skydd för benställningsblixtlås: 100 % bomull

Säkerhet

Bärsele We Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard, EN 13209-2:2005 och ASTM F2236.

Skötselråd

Hela bärselen tvättas enkelt i maskin 40 oC. Tack vare det tunna och luftiga materialet i mesh torkar bärselen mycket snabbt. Bärsele We Air ska ej torktumlas eller strykas.

Recensioner

Bärsele We – en höftvänlig bärsele

International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele We och klassar den som ”höftvänlig”. Det betyder att bärselen ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess vilket är särskilt viktigt under barnets första månader.