Account Manager Norden

Nytt jobb Babybjörn: Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en bolagsjuristTill vårt huvudkontor i Solna söker vi en Account Manager Norden

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du i rollen som Account Manager Norden kommer att utgöra en viktig del av det nordiska teamet.

På BabyBjörn får du arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter. Du förväntas driva och öka försäljning och lönsamhet genom att aktivt bearbeta marknaderna, både i butik och online. Tjänsten innebär att du reser minst 90 dagar per år (helgarbete förekommer) för att på plats genomföra planerade marknadsaktiviteter, produktutbilda butikspersonal, optimera butiksexponering samt för att medverka på mässor och kundaktiviteter. Du ansvarar för att planera och följa upp kund- och butiksbesök/marknadsaktiviteter, komma med förslag på förbättringar samt att nå uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål för tilldelade kunder.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenheter
Du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/marknadsföring, B-körkort och kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Kan du dessutom finska är det meriterande. Du har säljerfarenhet av konsumentprodukter mot butik/online och på mässor samt kunskaper i sociala medier. Du har stor vana av tjänsteresor och att själv planera dessa.

Egenskaper
Som person är du en resultatdriven doer som ser möjligheter i allt. Du är ansvarsfull, lyhörd och självgående med en väl utvecklad samarbetsförmåga och du jobbar för företagets gemensamma bästa. Du är nyfiken, har stor social kompetens och gillar att träffa kunder och konsumenter.
Tjänsten är på heltid och provanställning i sex månader tillämpas. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”Account Manager Norden” så snart som möjligt, dock senast den 16 september 2018 till: jobb@babybjorn.com

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR Manager Malena Lindblad eller Sales Area Manager Nina Rönnberg på tel. 08-544 968 00.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder.