Account Manager för Norden

 

Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en

ACCOUNT MANAGER NORDEN

Vi erbjuder dig ett spännande längre vikariat i internationell miljö där du i rollen som Account Manager för Norden kommer att utgöra en viktig del av vår säljorganisation.

På BabyBjörn får du arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter.

Som Account Manager kommer du att ansvara för att uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål nås för tilldelade kunder inom Norden. Du förväntas driva försäljning i både digitala och fysiska försäljningskanaler samt att säkerställa BabyBörns varumärkes- och produktpresentation hos våra kunder. Du kommer att utforma och implementera marknadsföringsaktiviteter tillsammans med B2B kunder och i tjänsten ingår att analysera och följa upp försäljnings- och marknadsföringsåtgärder och komma med förslag som bidrar till ökad försäljning.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenheter

Du har relevant eftergymnasial utbildning och har du högskoleutbildning inom marknadsföring/E-handel är det meriterande. Säljerfarenhet av konsumentprodukter mot butik och online är ett krav, liksom flytande svenska och engelska i tal och skrift. Kan du något ytterligare nordiskt språk ser vi det som ett extra plus och du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med Norden som marknad och ha kunskaper i sociala medier.

Egenskaper

Som person är du en resultatdriven doer som ser möjligheter i allt. Du drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är ansvarsfull, lyhörd, självgående och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är nyfiken, har intresse av digitala kanaler, arbetar strukturerat och är målfokuserad.

Tjänsten är ett vikariat till den 1 november 2021 och arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan märkt ”Account Manager Norden” så snart som möjligt, dock senast den 6 december 2020, till jobb@babybjorn.com

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR Manager, Malena Lindblad eller Regional Manager EMEA, Frédéric Guillaume på tel. 08-544 968 00.

 Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB:

Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. I BabyBjörn AB och våra dotterbolag i Nordamerika och Asien är vi cirka 150 anställda. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till cirka 820 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com