Account Manager Germany, Austria & Switzerland

Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en Account Manager Germany, Austria & Switzerland

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du i rollen som Account Manager kommer att utgöra en viktig del av det tyska teamet.

På BabyBjörn får du arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter. Du förväntas driva och öka omsättning och nettovinst genom att aktivt bearbeta marknaden, både i butik och online. Tjänsten innebär att du reser ca 100 dagar per år (helgarbete förekommer) för att på plats sälja in produkter, genomföra planerade marknadsaktiviteter, produktutbilda butikspersonal, nätverka med barnmorskor och bärcoacher samt planera och genomföra mässor och event. Du ansvarar för att uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål nås för tilldelade kunder.

Är det dig vi söker?

Egenskaper:
Som person är du en resultatdriven doer som ser möjligheter i allt. Du är ansvarsfull, lyhörd och självgående med en väl utvecklad samarbetsförmåga, och du jobbar för företagets gemensamma bästa. Du är nyfiken med stor social kompetens och gillar att träffa kunder och konsumenter. Att bygga relationer och nätverk faller sig naturligt för dig.

Erfarenheter:
Du kan flytande tyska och engelska i tal och skrift. Dessutom har du bra grundkunskaper i svenska. Kan du även franska är det en fördel. Du har högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring och B-körkort. Säljerfarenheter av konsumentprodukter mot butik/online i Tyskland är meriterande, liksom stor resvana. Ett extra plus är om du tidigare har arbetat med att planera och genomföra mässor – och gillar det!

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och provanställning i sex månader tillämpas. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken. Du kommer att rapportera till Sales Area Manager DACH.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. De jobbar löpande med urval så skicka in din ansökan så snart du kan via http://closersab.se/aktuella-uppdrag/60525-account-manager-germany-austria-switzerland-till-baby-bjorn Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mimmie Swärdén på telefon 0729-689142 eller e-post mimmie.swarden@closersab.se.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0-3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder.