Digital Retail Key Account Manager

Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en Digital Retail Key Account Manager

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du i rollen som Digital Retail Key Account Manager kommer att utgöra en viktig del av vår säljorganisation.

På BabyBjörn får du arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter. Du förväntas driva onlineförsäljning genom aktiva marknadsföringsåtgärder och det är ditt ansvar att uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål för tilldelade kunder nås. I tjänsten ingår att analysera försäljningsdata, bevaka marknaden, planera marknadsföringsaktiviteter och komma med förslag som bidrar till ökad försäljning inom digitala försäljningskanaler. Du är den som utformar och implementerar marknadsföringsaktiviteter tillsammans med kunder och säkerställer varumärkes- och produktpresentationerna hos våra onlinekunder.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska är det meriterande. Du har erfarenhet av e-handel/digital retail och av en liknande tjänst. Säljerfarenhet av konsumentprodukter i en internationell miljö och med starka varumärken är meriterande, liksom kunskaper i sociala medier.

Egenskaper

Som person är du en resultatdriven doer som ser möjligheter i allt. Du drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är ansvarsfull, lyhörd, självgående och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är nyfiken, har intresse av digitala kanaler, arbetar strukturerat och är målfokuserad.

Tjänsten är på heltid och provanställning i sex månader tillämpas. Du kommer att rapportera till Sales & Marketing Director EMEA. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”Digital Retail” så snart som möjligt, dock senast den 16 september 2018 till: jobb@babybjorn.com

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR Manager, Malena Lindblad eller Sales & Marketing Director EMEA, Frédéric Guillaume på tel. 08-544 968 00.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB:

Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com