E-commerce Content Coordinator

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet e-handelsteam och arbeta i en internationell miljö med ett av Sveriges starkaste varumärken?

Som E-commerce Content Coordinator har du en viktig roll att hålla innehållet uppdaterat på vår webbplats samt underhålla vårt innehåll på Amazon EU eller andra e-handelsplatser.

Du kommer att:
– uppdatera våra produktpresentationer på flera olika språk på vår webbplats,
– säkerställa att bilder och filmer som ligger på webbplatsen är aktuella,
– distribuera nyhetsbrev på flera olika språk,
– underhålla och arbeta med vår produktkatalog på Amazon EU, vilket innebär att du uppdaterar produktdata, följer upp buggrapportering, säkerställer våra produkters sökbarhet samt har koll på produktfrågor (Q&A).

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenheter
Du har relevant eftergymnasial utbildning, kunskap i Photoshop och vana att arbeta i CMS-system, gärna WordPress. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med e-handel, SEO och Google Analytics.
Och ännu bättre om du har arbetat med konsumentprodukter i en internationell miljö. Du kan flytande
svenska och engelska i tal och skrift.

Egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och målfokuserad. Du arbetar effektivt och drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är van att styra mot givna KPI:er, jobba i team och villig att ta tag i allehanda arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning i sex månader tillämpas. Du kommer att tillhöra vårt E-commerce team som idag består av 4 personer och rapportera till Head of E-commerce. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”Content Coordinator” så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2017 till: jobb@babybjorn.com
Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malena Lindblad, HR Manager eller Johnn Wahlgren, Head of E-commerce på tel. 08-544 968 00.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder.