E-Commerce Project Manager

Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en E-commerce Project Manager

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet e-handelsteam och arbeta i en internationell miljö med ett av Sveriges starkaste varumärken?

Som E-Commerce Project Manager har du en viktig roll i att projektleda den tekniska utvecklingen och förvaltningen av våra digitala kanaler, med fokus på, eller relaterat till, BabyBjörns webb- och e-handelskanaler.

Du kommer att

  • ansvara för att den dagliga driften av våra webb- och e-handelskanaler är säkerställd
  • identifiera och driva förbättringsarbete
  • i samarbete med andra avdelningar planera, implementera och optimera den digitala utvecklingen
  • genomföra tekniska analyser och utredningar
  • säkerställa leveranser enligt tidplan

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant eftergymnasial utbildning, kunskap och vana att arbeta i CMS-system, gärna WordPress, inklusive WooCommerce. Du har förståelse för webbens tekniska uppbyggnad och har erfarenhet av att driva webb- och e-handelsprojekt. Dessutom önskar vi att du har erfarenhet av projektledning, arbete med konsumentprodukter i en internationell miljö och gärna av starka varumärken. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Egenskaper

Du drivs av produkt- och tjänsteutveckling i digitala kanaler. Som person är du strukturerad, noggrann och målfokuserad. Du arbetar effektivt och drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är van att styra mot givna KPI:er, jobba i team och villig att ta tag i olika typer av arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du får arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning sex månader tillämpas. Du kommer att tillhöra vårt E-Commerce team som idag består av fyra personer och rapportera till Head of E-Commerce. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”E-Com Project Manager” så snart som möjligt, dock senast den 10 juni 2018 till: jobb@babybjorn.com 

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malena Lindblad, HR Manager eller Johnn Wahlgren, Head of E-Commerce på tel. 08-544 968 00.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB: Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com