Global Logistic Coordinator

Nytt jobb Babybjörn: Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en bolagsjuristTill vårt logistikcenter i Lanna, Bredaryd söker vi en Global Logistic Coordinator

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet försörjningsteam och arbeta i en internationell miljö med ett av Sveriges starkaste varumärken? Vi behöver nu förstärka vår globala organisation med ytterligare en medarbetare.

BabyBjörn har idag en global sälj- och försörjningsverksamhet och för tillfället har vi helägda dotterbolag i USA, Kanada, Japan, Sydkorea och Hongkong. Vi har för avsikt att utöka antalet dotterbolag inom de närmsta åren. Vår försörjningsverksamhet finns även den fördelad på olika verksamheter i såväl Asien och Europa som i Nordamerika.

Som Global Logistic Coordinator får du en viktig roll i att hjälpa till med att utveckla våra globala logistiklösningar. Du kommer att vara en hel del på resande fot runtom i världen, både på egen hand och tillsammans med kollegor. En del i tjänsten kommer innebära att hjälpa till med att upphandla och utveckla globala lager- och transportlösningar. Lösningar som inkluderar både centrallager, slutlager och externa leverantörer.

Du kommer att samarbeta nära centrala funktioner för såväl global försäljning och försörjning som IT. I tjänsten ingår också att hjälpa till att utveckla och stödja vår logistik kring våra digitala försäljningskanaler. Den största delen av vår digitala försäljning går via externa plattformar/återförsäljare.

Tjänsten rapporterar till platschef.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant eftergymnasial utbildning. Du bör ha arbetat med liknande i minst 3 år och ha goda kunskaper i affärs- och försörjningssystem. Krav på flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Egenskaper

Du drivs av ständiga förbättringar. Korta ledtider, anpassning av lagernivåer och kostnadskontroll måste kännas naturligt för dig, liksom att förbättra med hjälp av digitala lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 augusti, vi gör löpande urval. Du ansöker direkt via www.codeq.se/rekrytering under rubricerad tjänst.

Rekryteringen görs i samarbeta med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av Anette Andersson, 0708-952566.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 130 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 650 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com