Global Logistic Coordinator

Nytt jobb Babybjörn: Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en bolagsjuristTill vårt logistikcenter i Lanna, Bredaryd söker vi en Global Logistic Coordinator

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet försörjningsteam och arbeta i en internationell miljö med ett av Sveriges starkaste varumärken? Vi behöver nu förstärka vår globala organisation med ytterligare en medarbetare.

BabyBjörn har idag en global sälj- och försörjningsverksamhet och för tillfället har vi helägda dotterbolag i USA, Kanada, Japan, Sydkorea och Hongkong. Vi har för avsikt att utöka antalet dotterbolag inom de närmsta åren. Vår försörjningsverksamhet finns även den fördelad på olika verksamheter i såväl Asien och Europa som i Nordamerika.

Som Global Logistic Coordinator får du en viktig roll i att hjälpa till med att utveckla våra globala logistiklösningar. Du kommer att vara en hel del på resande fot runtom i världen, både på egen hand och tillsammans med kollegor.

En del i tjänsten kommer innebära att hjälpa till med att upphandla och utveckla globala lager- och transportlösningar. Lösningar som inkluderar både centrallager, slutlager och externa leverantörer. Du kommer att samarbeta nära centrala funktioner för såväl global försäljning och försörjning som IT.

I tjänsten ingår också att hjälpa till att utveckla och stödja vår logistik kring våra digitala försäljningskanaler. Den största delen av vår digitala försäljning går via externa plattformar/återförsäljare.

Du rapporterar till platschef.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant eftergymnasial utbildning. Du bör ha arbetat med liknande i minst 3 år och ha goda kunskaper i affärs- och försörjningssystem.

Krav på flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Egenskaper

Du drivs av ständiga förbättringar. Korta ledtider, anpassning av lagernivåer och kostnadskontroll måste kännas naturligt för dig, liksom att förbättra med hjälp av digitala lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan märkt ”Global Logistic Coordinator” så snart som möjligt, dock senast 21 juni 2018 till jobb@babybjorn.com.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Lindell, HR eller Daniel Svensson, platschef på tel. 0370-838 50.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB:

Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag med ca 130 anställda i koncernen som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0-3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 650 MSEK och ca 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com