Lagermedarbetare

Lagermedarbetare Lanna

Vill du jobba tillsammans med engagerade och härliga kollegor.

Är du en person med inre driv som sätter värde i ditt arbete, tar ansvar och vill utvecklas? Är du kollegan som lägger undan egot när en i teamet behöver dig?

I så fall bör du titta närmare på denna tjänst hos Babybjörn.

Den vi söker…

-Har en positiv inställning och som bidrar till en god stämning i arbetet.
-Har goda kunskaper inom Lager/Logistik och därmed några års erfarenhet i branschen.
-Har truckkort samt behärskar svenska och engelska i tal & skrift och är van att arbeta i affärssystem.
-Är strukturerad och noggrann samt kvalitetsmedveten i din yrkesroll.

Vi vill att du har ett inre driv och engagemang som gör att du arbetar effektivt, såväl i team som på egen hand.

Vi erbjuder…

Vi erbjuder en stimulerande roll på ett företag som känner enormt engagemang och passion för bebisar och deras föräldrar i hela världen. Här kommer du arbeta med fantastiska kollegor som är placerade runt om i världen. Du kommer ingå i vårt team på lagret i Lanna, Småland, som sköter inleverans ankomstkontroll, orderplock, truckkörning och utleverans.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”Lagermedarbetare” så snart som möjligt, dock senast den 14 april 2022 till: louise.lindell@babybjorn.com.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB: Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. I BabyBjörn AB och våra dotterbolag i Nordamerika och Asien är vi cirka 175 anställda. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till cirka 1 miljard SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com