Lokal Produktionschef till Lanna, Bredaryd

Vi söker dig som, med ett coachande ledarskap, vill utveckla och leda vårt team för godsmottagning, komponentleveranser, montering och orderpackning på vår enhet i Lanna, Bredaryd. Ansvarsområdet, med cirka 35 personer, är uppdelat på ankomst, montering och packning, som dagligen leds genom arbetsledarna för de enskilda teamen.

Din huvuduppgift blir att tillsammans med din personal, tillgodose kundernas önskemål och behov, genom att få order klara för leverans i rätt tid och på rätt sätt. Vi söker dig som under stundtals hårt ordertryck, kan skapa en lugn och trygg arbetsmiljö där alla kan fokusera på det väsentliga. Att leda orderprioritering utifrån fastställda prioriteringsregler, är en viktig del, men också att driva utveckling och effektiviseringen av ditt ansvarsområde. Det innebär att utveckla och effektivisera arbetsrutiner, godsflöden och olika hjälpmedel som i sin tur kräver både kunskap och erfarenhet från arbete i affärssystem.

Du trivs med att ta ansvar för allokering av resurser och personal i den löpande verksamheten och driver ditt ansvarsområde med glädje och stolthet.

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete och gärna erfarenhet av större orderflöden. Personligheten är betydelsefull för tjänsten och ledarerfarenheten. Du kan identifiera dig med följande; lagbyggare, kommunikativ lösningsorienterad, teknikintresserad och en person som får saker ur händerna. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön och etnicitet.

Kunskapskrav

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Affärsengelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel, Word, PowerPoint
  • Goda affärssystemskunskaper
  • Dokumenterad god ledarerfarenhet inom produktion

Vi erbjuder en tjänst där du får möjlighet att påverka och driva utvecklingen i en platt organisation utan revirtänk. Vi jobbar krossfunktionellt och tillsammans för att skapa bestående resultat. Vi erbjuder dig en öppen och kreativ arbetsmiljö. Vi som jobbar på Babybjörn visar ömsesidig respekt för varandra och vi arbetar i samklang med våra hjärtefrågor och vårt hållbarhetsarbete inom områdena People, Planet och Product. Om du förstår kraften i en värderingsstyrd organisation kommer du att trivas och vilja utvecklas med oss. BabyBjörn är ett välskött och stabilt företag, som vuxit organiskt med god lönsamhet genom åren. Varumärket är internationellt etablerat och med gott renommé.

Tjänsten rapporterar till Platschefen för Lanna-enheten.

Placeringsort: enheten i Lanna, Bredaryd.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde: enligt överenskommelse

Välkommen att söka tjänsten, senast 16 augusti på www.codeq.se

I den här rekryteringen samarbetar BabyBjörn AB med Codeq AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Andersson. Lämna ett kort meddelande med kontaktuppgifter på anette.andersson@codeq.se, så hör jag av mig så snart som möjligt.

Om oss

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 150 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Utveckling och produktion sker i Europa, Nordamerika och Asien.  Föregående år uppgick omsättningen till 826 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder.