Barnförkläde

4.6
4,6

(17 recensioner)

 • Barnförkläde ­som skyddar fram och bak
 • Inga sömmar där mat kan fastna
 • Mjukt material låter huden andas
 • BPA-fri plast
Nollställ
Produkt Färg Lila
Pris 199 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Barnförkläde håller kläderna rena

Med ett barnförkläde kan du låta ditt barn kladda fritt! BABYBJÖRN Barnförkläde är ett förkläde med långa ärmar som skyddar barnets kläder både fram- och baktill. Ger barnet full rörelsefrihet och är perfekt vid pyssel- och matstunder. Förklädet är tillverkat av ett mjukt, följsamt material som låter huden andas och är dessutom lätt att rengöra. Passar barn från 8 månader.

Egenskaper & fördelar

 • Bekvämt att ha på sig
  Barnförklädet är tillverkat i ett material som är mjukt och skönt och har en bekväm resår vid ärmsluten.
 • Ger barnet full rörelsefrihet
  Barnförklädets mjuka och följsamma kvalitet gör att ditt barn kan röra på sig utan att känna sig instängd.
 • Slitstarkt, vattentätt material
  Det tåliga materialet i barnförklädet låter barnets hud andas och skyddar barnets kläder från spill.
 • Kan justeras efter det växande barnet
  På baksidan av förklädet finns tryckknappar i plast som kan knäppas i två positioner i takt med att ditt barn växer. Knapparna öppnar sig också lätt om förklädet skulle fastna i något.
 • Lätt att rengöra
  Förklädet har inga sömmar fram där mat eller smuts kan fastna. Torka bara av förklädet eller tvätta i maskin på 40 grader.
 • BPA-fri plast
  Allt material i barnförklädet är tillverkat i slitstark BPA-fri plast som är snällt mot barnets hud och helt ofarligt att smaka eller suga på.

 

Produktfakta

Ålder

Från 8 månader till 3 år.

Mått

Halsmått: 26-30 cm

Material

Barnförklädet är tillverkat av 50 % polyester och 50 % polyuretan.

Testat och säkert

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel

Barnförklädet är lätt att torka av med en trasa eller tvätta i maskin. Använd tvättmedel utan blekmedel. Tvättas separat i 40 grader och bör ej torktumlas.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Barnförkläde

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.