Få en extra tygsits vid köp av babysitter

Vad behöver en nyfödd?

En älskad klassiker

En perfekt matchning

Bädda för en god natts sömn

Carrier Mini Light Beige BABYBJÖRN
Populära

Bärsele Mini

Mini är en liten bärsele som passar bäst för nyfödda och deras behov av närhet. Lätt att använda med några få justerbara spännen.

Vardagsögonblick med BabyBjörn

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.

Gåva på köpet

Väntar ni tillökning? Grattis! För att du och familjens nya medlem ska få en så bra start som möjligt erbjuder vi nu en extra tygsits i svartgrå 3D-jersey vid köp av babysitter.

*Gäller för beställningar fram till 12/02/2023 eller så länge lagret räcker. Den extra tygsitsen läggs automatiskt till i varukorgen i kassan.

Köp babysitter

När allt är nytt

Väntar ni barn? Det är en spännande tid och kanske funderar du på vilka saker du behöver när din bebis kommer? Så vi tänkte guida dig och tipsa om några av våra mest älskade babyprodukter – i säker design och mjuka material, framtagna för att göra familjelivet lite enklare och ännu mer speciellt.

Måsten för nyfödda
Vad behöver en nyfödd?

DESIGNAD FÖR SÖTA DRÖMMAR

Du behöver inte resa för att upptäcka fördelarna med Resesäng Light – den är enkel att fälla upp i en enda rörelse, gjord i luftig mesh och en skön madrass ingår. Så bädda för söta drömmar, var ni än är!

Läs mer

En plats för lek

Funderar du på hur du ska underhålla din bebis? Ta hjälp av våra babysittrar – de är en perfekt plats för lek! Dessutom stimulerar de utvecklingen av balans och motorik på ett lekfullt sätt.

Shoppa nu

BÄRSELE MINI The newborn carrier

Bärsele Mini är designad för att göra dina första månader som ny förälder både enklare och mysigare – den är mjuk, gosig och enkel att använda.

Läs mer och köp Bärsele Mini

En ny look för Babysitter Bliss

Vår populära Babysitter Bliss finns nu med en ny, uppdaterad look: upptäck en vacker nyans av sandgrå och vår fina, bladmönstrade quilt. Denna babysitter är inte bara perfekt för ditt barn att både vila och leka i, den är också supersnygg!

Shoppa nu

En sofistikerad färgkombination

Upptäck våra populära badrumsprodukter. De är lika bekväma som snygga och finns i en uppsjö av olika färgkombinationer, från mjuka klassiska pasteller till vår senaste svartvita serie.

Läs mer