Om oss

Vi är ett svenskt familjeägt företag, som tillverkar säkra och väldesignade kvalitetsprodukter till bebisar och föräldrar världen över. Vi brinner för att förenkla vardagen, främja närhet och hjälpa familjer att njuta av småbarnsårens alla värdefulla ögonblick.

Snabbfakta

Grundat: 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska, Elsa Jakobson
Företagsform: Familjeägt
Anställda: ca 180
Kontor: Huvudkontor i Sundbyberg, logistikcenter i Lanna, Småland, samt kontor i New York, Tokyo, Shanghai, Seoul och Hongkong.
Antal marknader: 55, varav USA är den enskilt största, tätt följt av Japan och Sydkorea.
Omsättning: ca 1 miljard SEK/år.
Produkter: bärselar, babysittrar, samt sov-, köks- och badrums-sortiment.

Father with baby

Säkerhet först

Eftersom våra produkter är gjorda för de mest värdefulla vi har, bebisar och små barn, är säkerhet vår högsta prioritet. Säkerhet är alltid utgångspunkten när vi utvecklar nya eller förbättrar befintliga produkter. Med lång erfarenhet och en strävan att gå utöver vad som krävs enligt rådande säkerhetsstandarder, vill vi kunna erbjuda produkter som föräldrar känner sig helt trygga med att använda.

baby feets

Enkelhet som ledstjärna

Att förenkla livet för småbarnsfamiljer är en av våra största drivkrafter. Så att hålla det enkelt kommer naturligt för oss. Enkelhet är en ledstjärna i allt vi gör – från hur vi designar våra produkter till varför vi designar dem. Vi är så glada och tacksamma över att få utveckla produkter som underlättar och hjälper föräldrar att kunna ta vara på alla underbara stunder som småbarnslivet erbjuder.

BabyBjörn family