Start page video (1)

Soft Babies & Hard Facts


Varför välja en babysitter från BabyBjörn?

I över 60 år har vi finslipat och förbättrat vår design för att kunna möta dina och din bebis behov. Vi lägger ner hjärta och själ i att ta fram produkter som är säkra, användarvänliga och funktionella. Därför är vi både stolta och glada över att våra babysittrar är så populära.

Vårt säkerhetstänk

Hårdare än lagen

bouncer-function-& -testing-landingpage-video1-babybjorn

För oss kommer säkerhet alltid först. Vi utför massor av tester på våra babysittrar för att säkerställa att de uppfyller gällande lagkrav och standarder. Från omfattande tester av stålet, spännena och tygerna till olika belastnings-, gung- och säkerhetstest. Våra babysittrar genomgår så många och hårda tester att det får antagningsprovet till polisens elitstyrka att framstå som rena barnleken.

Feedback från föräldrar

60+ års erfarenhet

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

I över 60 år har vi jobbat på att skapa den perfekta babysittern, och vi hade inte kunnat göra det utan den ovärderliga input som vi fått av föräldrar och medicinska specialister. Med hjälp av deras feedback har vi finslipat och justerat vår design under flera decennier. Resultatet? Babysittrar som inte bara är säkra och användarvänliga, utan också skräddarsydda för att möta behoven hos små äventyrare som din.

Småttingarnas favoritplats

Använd från nyfödd upp till 2 år

bouncer-function-& -testing-landingpage-video-7-ww-babybjorn

Upplev bekvämligheten i att kunna använda våra babysittrar från nyfödd (inget extra inlägg behövs!) tills din bebis är stor nog att börja försöka sitta upp. När ditt barn har lärt sig att gå och sitta, kan du vända på tygsitsen och använda produkten som en bekväm barnstol tills ditt barn väger 13 kg. Våra babysittrar är den perfekta sittplatsen från nyfödd upp till 2 års ålder.

Perfekt på resan

Lätt, tyst och hopvikbar

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Våra babysittrar väger väldigt lite, går att vika ihop och är helt tysta. Du behöver inga batterier eller eluttag vilket gör dem enkla att flytta runt hemma eller bära med sig på resan eller utflykten. Och när du inte längre använder den kan du vika ihop den platt och förvara den under sängen. Enklare än så kan det knappast bli!

Designad med experter

Säkert och bekvämt

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

För oss är det viktigt att din lilla ögonsten sitter bekvämt och har rätt stöd för nacke och rygg, därför samarbetar vi med medicinska specialister. Vi har nagelfarit varje liten detalj för att säkerställa optimalt ergonomiskt stöd. Så när du köper en babysitter från oss, kan du vara säker på att din bebis huvud, nacke och rygg är i goda händer (eller ska vi säga, goda babysitters?).

Hållbarhet

Över en miljon gung

bouncer-function-& -testing-landingpage-2-video-babybjorn

Visste du att en babysitter ska klara 10,000 cykler i ett hållbarhetstest? Men som bekant, nöjer vi oss inte med att bara möta standarder och lagkrav. Vi testar våra babysittrar för en miljon cykler. Japp, du hörde rätt – en miljon cykler! Så vad betyder det här för dig? Jo, att om du köper en babysitter från oss kan du räkna med att den håller länge och kan användas av fler än bara ett barn.

Naturligt gung

Utforska, lära, växa

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Föreställ dig en trygg plats där din lilla älskling får lära sig att leka självständigt, samtidigt som musklerna stärks och koordinationen förbättras. Våra babysittrar är som superhjältar för ditt barns utveckling. Stålkomponenterna till exempel, är noga utvalda för att ge ett gung som stimulerar din bebis motorik. Våra tillhörande leksaker är utformade för att väcka ditt barns nyfikenhet och kanske locka fram det första leendet. Låt ditt barn utvecklas med varje lekstund!

Tre höjdlägen

Enkelt att ändra position

bouncer-function-& -testing-landingpage-video-3-babybjorn

Med våra babysittrar kan du enkelt ändra mellan tre olika höjdlägen, alla utvecklade för att passa varje steg i ditt barns utveckling. Vår noggrant utformade mekanik minskar risken för oavsiktliga höjningar eller sänkningar, vilket gör att din bebis kan sitta tryggt och bekvämt.

Avtagbar tygsits

Mjuka, snygga och tvättbara

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Välj bland en rad av mjuka, luftiga och barnvänliga tyger i härliga färger. Tygerna är inte bara snälla mot ditt barns hud, de går också enkelt att ta av och kan tvättas i maskin. Så läckande blöjor, dregel och kladd är ingen match för våra babysittrar!

En vardagshjälte

Enkel men genial design

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

För oss handlar allt om enkelhet. Med endast 18 komponenter är våra babysittrar genialt enkla. Varje del är noggrant utvald och skapad av bästa kvalitet. Färre delar innebär mindres slitage. Dessutom gör det att produkten väger väldigt lite. Det är knappast överraskande att våra babysittrar varit en av våra mest älskade produkter i över 60 år.