Extra Tygsits till Babysitter Balance Soft

5
5,0

(1 recensioner)

 • Variera utseendet på din babysitter
 • Praktiskt med en extra tygsits när den andra behöver tvättas
 • Passar även till Babysitter Bliss
Nollställ
Produkt Färg Mörk Grå/Grå
Produkt Material Cotton/Jersey
Pris 509 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Förnya utseendet på din Babysitter Balance Soft

En extra tygsits är praktiskt när du snabbt och enkelt vill ändra utseendet på din babysitter, till exempel om du har köpt en begagnad babysitter som du vill fräscha upp. Det är också skönt att ha en extra tygsits till hands när den andra är smutsig och ligger i tvätten. Tygsitsen finns i tre olika material: bomull, bomull/jersey och mesh. Alla våra tyger är Öko-Tex-certifierade, vilket innebär att de inte innehåller några farliga kemikalier, och är helt ofarliga för ditt barn att suga på.

Egenskaper & fördelar

 • Förnya utseendet
  Variera utseendet på din nya eller begagnade babysitter med en extra tygsits i en ny färg eller ett nytt material. Välj mellan olika färger i mjuk bomull, skön bomull/jersey eller luftig mesh.
 • Praktiskt i vardagen
  Du byter snabbt och enkelt tygsits på din babysitter. Med den extra tygsitsen kan ditt barn använda babysittern som vanligt när den andra ligger i tvätten.
 • Finns i 3 barnvänliga material
  Tygsitsen finns i mjuk bomull, skön bomull/jersey och luftig mesh. Alla materialen är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.
 • Passar både Babysitter Bliss och Babysitter Balance Soft
  För enkelhetens skull passar tygsitsen båda våra babysittrar.

Produktfakta

Tygsitsen passar både till BABYBJÖRN Babysitter Bliss (grå stomme) och BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft (svart stomme).

Material

Tygsitsen till Babysitter Balance Soft finns i tre olika material:

Cotton: 100 % bomull

Cotton/Jersey: (bomullstyget: 100 % bomull, jerseytyget: 71 % bomull, 24 % viskos, 5 % polyamid)

Mesh: 100 % polyester

Testat och säkert

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Extra Tygsits till Babysitter Balance Soft

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.