Smart Potta

4.7
4,7

(47 recensioner)

 • Liten potta i praktisk storlek
 • Stadig och skön att sitta på
 • Lätt att ta ur innerpottan och rengöra
 • BPA-fri plast
Nollställ
Produkt Färg Turkos
Pris 249 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Liten potta som är lätt att rengöra

BABYBJÖRN Smart Potta är en lyckad kombination av funktion och komfort som passar perfekt i det lilla badrummet. Pottan är skön för barnet att sitta på och har en snygg, kompakt design som gör den lättplacerad och enkel att gömma undan. Den är dessutom lätt att rengöra. Finns i flera glada färger.

Egenskaper & fördelar

 • Potta som tar liten plats
  Smart Potta är liten och smidig och får plats även i mindre badrum. Den är lätt att gömma undan när den inte används och får till och med plats i resväskan på semestern.
 • Smart design utan vassa kanter
  Innerpottan har rundade kanter så att ditt barn inte ska klämma sig.
 • Står stadigt på golvet
  Gummilisten på undersidan gör att pottstolen står stadigt på golvet även när barnet rör sig.
 • Stänkskydd förhindrar spill
  Pottstolen har ett stänkskydd som ser till att inget hamnar utanför pottan.
 • Lätt att rengöra
  Pottans ytor är släta och har inga hörn eller skarvar där smuts kan fastna. Lyft bara ur innerpottan, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten.
 • Praktiskt handtag
  Handtaget på pottans rygg gör det enkelt att flytta pottan mellan olika rum.
 • Barnvänliga material
  Pottstolen är tillverkad av BPA-fri plast.

 

Att köpa badrumsprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper badrumsprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att materialen löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra badrumsprodukter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Ålder

När barn börjar potträna är mycket individuellt, så därför är det svårt att rekommendera en viss ålder. Använd pottan när ditt barn känner sig redo.

Är du osäker på om det är dags att börja med potta? Läs barnläkarens bästa tips för smidig potträning

Vikt och mått

Pottans vikt: 540 g
Mått: 25,5 x 33 x 16,5 cm

Material

Smart Potta är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Testat och säkert

Alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel

Pottan är enkel att rengöra tack vare den löstagbara innerpottan. Lyft ur innerpottan i det praktiska handtaget, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Smart Potta

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.