• Smart Potta Turkos - BABYBJÖRN Shop
Smart Potta Turkos - BABYBJÖRN Shop

Smart Potta

  • Praktisk storlek
  • Står stadigt och är bekväm
  • Lätt att ta ur innerpottan och rengöra
  • Stänkskydd förhindrar spill
  • BPA-fri plast
Nollställ
Färg Turkos
249 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

Bekväm och kompakt potta som är lätt att rengöra

Smart Potta är kompakt och smidig samtidigt som plastens mjuka former gör den skön för barnet att sitta på. Den är enkel att tömma och rengöra och står stadigt på golvet även om ditt barn rör på sig.

Produktbeskrivning

Praktisk storlek

Smart Potta är den perfekta kombinationen av funktion och komfort och är idealisk för mindre badrum. Pottans minimalistiska design och kompakta storlek gör att den tar upp lite plats och är lätt att ta med sig på resor. Det finns ett handtag på pottans rygg så att du eller ditt barn enkelt kan flytta runt pottan mellan olika rum.

Står stadigt och är bekväm

Smart Potta är ergonomiskt utformad med mjuka former för att göra det så bekvämt som möjligt för ditt barn. Innerpottans kanter är rundade utåt för att minimera risken för små nyp i huden och pottan har inga vassa kanter. Pottan lämnar gott om utrymme för benen vilket underlättar att sätta sig ner och ställa sig upp. Gummilisten på undersidan får den att stå stadigt på golvet så den inte glider omkring.

Lätt att hålla ren

Pottans stänkskydd ser till att inget hamnar utanför pottan och den löstagbara innerpottan är enkel att tömma och rengöra. Lyft bara ur den i det praktiska handtaget under stänkskyddet, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten. Inner- och ytterpottans ytor är släta och har inga hörn eller skarvar där smuts kan fastna.

Testade och säkra material

Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Produktspecifikationer

Ålder

Toalett- och potträning är mycket individuellt och det är därför svårt att rekommendera en viss ålder. Smart Potta kan användas när barnet känner sig redo.

Vikt och mått

Pottans vikt: 540 g
Mått: 25,5 x 33 x 16,5 cm

Material

Smart Potta är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Pottan är lätt att göra ren tack vare den löstagbara innerpottan. Lyft ur innerpottan i det praktiska handtaget, töm och torka sedan av eller skölj under rinnande vatten.

Recensioner