Babybjörn

Bärsele Move

Produkt Material 3D-mesh

Komfort och enkelhet är viktigt för aktiva föräldrar – välj Bärsele Move om du letar efter den perfekta bärselen när det är dags att börja göra ärenden, gå på promenader och upptäcka världen tillsammans med ditt barn.

Facing in
Facing out
Newborn
Nollställ
Produkt Färg Svart
Produkt Material 3D-mesh
3D-mesh
1 770 kr

I lager

Presentförpackning tillgänglig i kassan

Fri frakt från 450 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Enkel att använda

Är mycket nöjd med köpet av denna bärsele. Enkel att ta på och justera utan extra hjälp. Bra stöd för ryggen vid användning. Skönt material för mig och min bebis.

Emma
5.0
Mycket bra sele

Väldigt bekväm att bära. Smidig att använda - både tas på och tas av på bara nån sekund.

Förstagångsförälder
5.0
Supernöjd!

Den är skön att bära i och sitter bra på höften. Enkel att sätta på sig och smidigt att få i och ur bebis. Bebis trivs också väldigt bra och den har underlättat under koliken!

Alva

Beskrivning

  • 0 - 15 mån
  • 3,2 - 12 kg
  • Från 53 cm

Vad utmärker Bärsele Move?
Bärsele Move passar dig som vill ha en ergonomisk, enkel och smidig bärsele i mjuk 3D-mesh. Den tvådelade designen gör att det är enkelt att lägga ner ditt sovande barn om hen har somnat under tiden du bär, och att bärselen är lätt att ta av och på.

Är Bärsele Move bekväm att använda?

Ja, bärselen är designad för att passa aktiva föräldrar och har ryggstöd, midjebälte och vadderade axelband. Det gör att Bärsele Move är ergonomisk och bekväm för dig som bär! Med Bärsele Move har du händerna fria, samtidigt som ditt barn får all den närhet som hen behöver. Perfekt när ni ska upptäcka världen tillsammans.

Är Bärsele Move ergonomisk för mitt barn?

Ja! Bärsele Move är en ergonomisk bärsele som ger din bebis rätt stöd för rygg, ben och höfter. Sittytans bredd är justerbar, så att din bebis alltid sitter skönt. Självklart kan du också justera det stadiga stödet för huvud och nacke, så att det passar just ditt barn. Förutsatt att du använder bärselen enligt instruktionerna så klassificerar International Hip Dysplasia Institute Bärsele Move som höftvänlig.

Kan jag använda Bärsele Move från det att mitt barn är nyfött?

Ja, Bärsele Move kan användas från det att din bebis är nyfödd (3,2kg) och du behöver inget extra spädbarnsinlägg. Tänk dock på att för barn mellan 3,2 och 4,5 kilo ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna. Bärsele Move växer sedan med ditt barn och kan användas upp till 15 månader (12kg).

Om du framförallt vill ha en bärsele som du kan använda när ditt barn är nyfött, kan vi även tipsa om Bärsele Mini.

Kan jag bära mitt barn framåtvänt med Bärsele Move?
Det går jättebra att bära framåtvänt med Bärsele Move, tänk bara på att ditt barn ska vara minst 5 månader gammalt och kunna hålla huvudet upprätt själv när du bär framåtvänt.

Kan jag använda Bärsele Move för att bära mitt barn på ryggen?

Nej. Letar du efter en bärsele för ryggbärande passar Bärsele One eller Bärsele One Air perfekt!

Hur skiljer sig Bärsele Move från utgångna Bärsele Miracle?
Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra bärselar. Till skillnad från Bärsele Miracle, som har utgått ur vårt sortiment, har Bärsele Move ett bättre ryggstöd, vadderade axelband som gör det bekvämare att bära länge, samt bredare benställning för barnet.

Varför ska jag välja en bärsele från BabyBjörn?
För att vi tänker på dig och din lilla bebis när vi utvecklar våra bärselar! Det innebär att de är säkra, bekväma och enkla att använda och justera. Dessutom tål de maskintvätt, kan användas under lång tid och är stilrent designade i material som är extra snälla mot ditt barns hud.

Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete.

Visste du att våra bärselar är utvecklade i samarbete med experter?
Vi vill att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en bärsele från BabyBjörn. Därför är alla våra bärselar utvecklade i samarbete med medicinska specialister. Våra bärselar är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud.

Hitta rätt bärsele för just dig!

Testat och säkert

Bärsele Move uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236.

Tillbehör

Haklapp till Bärsele Move
Överdrag till Bärsele

Bruksanvisning

Bärsele Move (pdf)
  • Hip dysplasia institute

Material & tvättråd

Bärsele Move i 3D-mesh

3D-mesh i 100% polyester är ett supermjukt, följsamt tyg som torkar snabbt efter tvätt. Det är ett tekniskt avancerat tyg som andas, så att det blir svalt och skönt när du bär. 3D-meshens taktila egenskaper skapar närhet till ditt barn och tack vare tygets höga kvalitet behåller bärselen sin fina form även efter flera tvättar.

Unika tyger utvecklade för BabyBjörn

Eftersom tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Det betyder också att du inte behöver tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd

Bärsele Move går att tvätta i maskin, 40 °C. Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. En fördel med 3D-meshen är att den torkar supersnabbt efter tvätt! Tänk gärna på att tvätta med milda, miljöcertifierade tvättmedel och var noga med att använda rätt dosering. Använd inte sköljmedel eftersom det försämrar 3D-meshens kvalitet.

Instruktionsfilmer

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele Move

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.