Lager- och Logistikchef

Bärsele Mini i mjuk 3D Jersey

Vi söker en engagerande och coachande Lager- och Distributionschef till BabyBjörn med uppdrag att leda och utveckla en verksamhet präglad av effektivitet, arbetsglädje, kundfokus och ständiga förbättringar.

Om rollen

Som Lager- och Distributionschef får du helhetsansvar för den operativa verksamheten bestående avgodsmottagning, komponentleveranser, montering och orderpackning. Verksamheten består av totalt ca 35 medarbetare och du leder verksamheten tillsammans med fyra Team-leaders. Du rapporterar till Global Logistic Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Säkerställa kundnöjdhet gällande kvalitet och leveranssäkerhet.
  • Leda och utveckla den operativa verksamheten med inriktning EMEA Sales, samt till viss del även verksamhet för Global Planning & Production.
  • Leda och utveckla organisation och medarbetare
  • Hantera och lösa dagliga frågor såsom resurser, prioriteringar, bemanning i samråd medplanering, sales m.fl.
  • Förbättringsarbete
  • Arbetsmiljöarbete

Din profil

Vi vill helst att du har lämplig eftergymnasial utbildning, tex. YH inom Produktionsledning, Logistik och 5 års erfarenhet av att leda produktion, eller verksamhet med inriktning lager/logistik. Då verksamheten är starkt beroende av medarbetarnas prestationer är det viktigt att du har ett stort intresse för personalarbete. Kunskaper om förbättringsarbete är viktigt och du behöver behärska svenska och hantera engelska i tal och skrift. Andra viktiga kompetenser är arbetsrätt, arbetsmiljö,affärssystem/IT.

Som ledare vill vi att du är kommunikativ, samarbetsinriktad och relationsorienterad med stort fokus på resultat, problemlösning och kundbehov. Du brinner för förbättringar och är bra på att omsätta egna och andras idéer till konkreta handlingar.

Erbjudande

BabyBjörn erbjuder en öppen och kreativ arbetsmiljö med ömsesidig respekt för varandra. Vi arbetar i samklang med våra hjärtefrågor och vårt hållbarhetsarbete inom områdena People, Planet och Product. Om du förstår kraften i en värderingsstyrd organisation kommer du att trivas och vilja utvecklas med oss. BabyBjörn är ett stabilt och lönsamt företag med högkvalitativa produkter och ett starkt varumärke. Hos BabyBjörn får man en intressant mix av det lilla bolaget, men också det stora globala företaget.

Placeringsort: Lanna, Bredaryd.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen att söka tjänsten, senast 6 mars via www.stellaab.se.

I den här rekryteringen samarbetar BabyBjörn AB med Stella Rekrytering och Ledarskap AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christer Johansson, 0393 – 77 99 95,christer.johansson@stellaab.se.

Om BabyBjörn

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 175 anställda i koncernen, som utvecklar,marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Utveckling och produktion sker i Europa, Nordamerika och Asien. Föregående år uppgickomsättningen till cirka 1 miljard SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com.

Annonsinformation

Företag: BabyBjörn AB
Kontaktperson: Christer Johansson
Senaste ansökningsdatum: 2023-03-05