Sommarvikarier till vår montering i Lanna

Hållbarhet - plast produkter från Småland

Vi behöver sommarvikarier till vår montering i Lanna, Småland!

Vill du bli en del av vårt härliga team under sommarveckorna 26–33?

Som sommarvikarie hos oss får man arbeta med designade babyprodukter i en ren o lugn miljö, du kommer få hjälpa till med att montera o packa.

Visst låter det lockande?

De vi söker…

– Behärskar flytande svenska i tal och skrift.
– Har lätt för att kommunicera.
– Är driven och självgående.
– Har god datorvana.
– Är noggrann och kvalitetsmedveten

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt

” Sommarvikarie” så snart som möjligt, dock senast den 6 April 2023 till: louise.lindell@babybjorn.com.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB: Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. I BabyBjörn AB och våra dotterbolag i Nordamerika och Asien är vi cirka 190 anställda. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till cirka 1 miljard SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com