Barnservis, 4 delar – nyhet!

0
0,0

(0 recensioner)

 • Stabilt glas som är svårt att välta
 • Tallrikens form gör det enkelt att få upp maten på skeden
 • Barnsked och gaffel som är enkla att hålla i
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
 • Enkla att diska för hand eller i maskin
Nollställ
Produkt Färg Blekblå
Pris 249 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Barnservis i smart design som gör det enkelt att äta själv

En smart barnservis som är anpassad för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. En stadig tallrik som är svår att välta, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv. BABYBJÖRN Barnservis finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet.

BABYBJÖRN Barnservis

Egenskaper & fördelar

 • Stabilt barnglas som är svårt att välta
  Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Genom den frostade plasten kan du se innehållet i glaset.
 • Tallrikens form gör det enkelt att äta själv
  Tallrikens treklöverform gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv. Formen gör det också svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken inte glider runt lika lätt.
 • Bestick som är enkla att hålla i
  Barnsked och gaffel med korta skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken.
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
  Alla delar i barnservisen består av BPA-fri plast som tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd.
 • Enkla att rengöra
  Alla delarna i barnservisen är enkla att rengöra och kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss.
 • Färgglada matstunder
  Barnservisen finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och matchar resten av kökssortimentet.

Att köpa köksprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper köksprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra produkter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Förpackningen innehåller

1 Barnglas
1 Barntallrik
1 Barnsked
1 Barngaffel

Ålder

Passar från cirka 4 månaders ålder.

Mått

Haklappens halsmått: 19–30 cm
Tallrikens mått: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
Bestickens vikt/mått: 20 g/3,5 x 12 x 2 cm
Glasets vikt/volym: 70 g/ca 100 ml

Material

Barnglaset, skeden, gaffeln och tallrikens kant är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE). Innertallriken är tillverkad av ABS (akrylnitril-butadien-styren).

Skötsel

Alla delarna i barnservisen kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss för enklare rengöring.

Testat och säkert

Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Barnservis, 4 delar – nyhet!

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.