Mjuk Haklapp, 2-pack

  • Justerbar halslinning ger lång användningstid
  • Djup spillficka fångar upp kladd
  • Lätt att rengöra
  • Passar barn från 4 månaders ålder
  • BPA-fri plast
Nollställ
Produkt Färg Orange/Turkos
Pris 149 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

Mjuk haklapp av snabbtorkande plast

En bekväm haklapp i mjuk och skön plast som fångar upp all mat som inte hamnar i barnets mun. Haklappen är lätt att rengöra och den snabbtorkande plasten gör att du kan använda den snart igen. Passar barn från ålder 4 månader.

Egenskaper & fördelar

Bekväm att ha på sig länge

Den mjuka halslinningen ligger skönt mot barnets hals utan att skava och den steglöst justerbara knäppningen ser till att haklappen alltid passar ditt växande barn. Eftersom knäppningen inte låses fast eller knyts kommer öppnas den lättare om haklappen skulle fastna i något.

Djup spillficka fångar upp kladd

Den djupa fickan rymmer mycket spill och haklappens stadiga material gör att den håller formen så inte maten i den mosas ut. Storleken på haklappen är anpassad så den inte hakar fast under bordet.

Lätt att rengöra

Haklappen är lätt att torka av med en fuktig trasa, skölja under rinnande vatten eller diska i diskmaskin. Hela haklappen är tillverkad i samma snabbtorkande plastmaterial, så du inte behöver vänta på att den ska torka utan kan använda den direkt igen.

Testade och säkra material

Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Produktfakta

Ålder

Från cirka 4 månader

Mått

Halsmått: 19-30 cm

Material

Mjuk Haklapp är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Torka av med en fuktig trasa eller skölj under rinnande vatten. Det går utmärkt att diska haklappen i maskin. Undvik dock att placera den nära diskmaskinens värmeelement.

Recensioner

Vardagsögonblick med Mjuk Haklapp, 2-pack

Tagga din bild med #babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.