Dark Green Harmony är här


Vår nya mörkgröna färg, är en vacker neutral grön som symboliserar harmoni, välmående och närhet till naturen. Det är en fin nyans som är lätt att kombinera med olika klädstilar. Det luftiga mesh-tyget håller både dig och din bebis sval och bekväm — perfekt för utflykter, vardagsärenden och sköna dagar hemma.

NY FÄRG

Bärsele Harmony

Baby Carrier Harmony in Dark Green 3D Mesh - Harmony is here!
Baby Carrier Harmony Dark Green with soft 3D Jersey head support and airy and soft 3D Mesh fabric

Bärsele Harmony

2 530,00 kr

3D-mesh, Mörkgrön


  • +1

Vår bärsele Harmony gör att du kan vara nära ditt barn på ett ergonomiskt och säkert sätt. Maximal komfort för ditt barn och maximal bekvämlighet för dig. Harmony är skapad i ett luftigt mesh-tyg som håller både dig och din bebis sval och bekväm. Nu finns den även i en ny mörkgrön nyans.

Dags för grönt

Vi är glada att få lansera vår populära bärsele Harmony i en ny grön nyans. Grön är en färg som varsamt påminner oss om att skapa utrymme för vårt välmående och för att skapa balans i vardagen och ta sig tid att komma ut i naturen.

 

“Den nya mörkgröna nyansen är stilsäker och enkel att matcha. Färgen är en underbar påminnelse om att komma ut i naturen, något som både föräldrar och bebisar mår bra av vare sig det handlar om en skogspromenad eller en picknick i parken. Att skapa utrymme för vardagsbalans är så viktigt och med en bekväm bärsele blir det både enklare och mysigare!”