Bouncer Bliss Dark green in Woven petal quilted cotton - BabyBjörnBouncer Bliss Dark green in Woven petal quilted cotton - BabyBjörn

Klara, färdiga, väx!


Bärsele Mini och Babysitter Bliss

Att växa och utvecklas är superviktigt och vi vill att våra produkter ska stötta ditt barn hela vägen. Bärsele Mini och Babysitter Bliss är designade för att växa med ditt barn. Just nu kommer de i en ny grön nyans som passar både små prinsar och prinsessor. Så passa på och ge ditt barn ett kungligt bemötande med våra populära storsäljare!

Ny färg

Bärsele Mini

Baby Carrier Mini in Dark green woven cotton  - BabyBjörn
Baby Carrier Mini Woven Dark Green BabyBjörn

Bärsele Mini

999,00 kr

Vävd, Mörkgrön


  • +15

Bär bekvämt och enkelt under hela första året! Under de första månaderna när din bebis behöver mycket närhet är det bäst att bära inåtvänt. I takt med att ditt barn växer och kan hålla huvudet upprätt själv kan du börja bära utåtvänt — det är ett roligt och tryggt sätt för din bebis att upptäcka världen.

Ny färg

Babysitter Bliss

Bouncer Bliss in Dark green, cozy for the baby and easy to transport - BabyBjörn
Bouncer Bliss in Dark green petal quilted cotton  - BabyBjörn

Babysitter Bliss

1 999,00 kr

Vävd, Bladmönstrad quilt, Mörkgrön


  • +22

Babysitter Bliss är designad för att hjälpa ditt barn att växa och utvecklas. Du kan använda den från att ditt barn är nyfött (inget extra inlägg behövs!) till att hen blivit stort nog att använda babysittern som en stol. Babysitter Bliss är en mysig, säker och ergonomisk plats som uppmuntrar till självständig lek och stärker både motorik och koordination.

Bouncer Bliss in Dark green cotton woven  - BabyBjörnBouncer Bliss in Dark green cotton woven  - BabyBjörn