Our reason to carryOur reason to carry

Our reason to carry


Från det att vi plussar på stickan till dagen för BF, så bär vi. Vi bär under de där första, livsomvälvande timmarna på BB. Vi bär våra barn när de är ledsna, vi tröstar dem och vi håller dem nära. Vi bär våra barn genom sömnlösa nätter, medan vi sjunger tyst. Vi bär våra barn på väg hem från lekplatsen, på en regnig dag. Vi bär för att ge våra barn all den kärlek och närhet som de behöver. All den närhet som vi behöver. De är trygga i vår famn när febern slår till, när omgivningen är obekant eller när en favoritleksak har försvunnit. Vi bär våra barn, så som vi alltid har burit – och alltid kommer att bära – dem.

Bärsele Harmony, the I-want-it-all carrier

Our reason to carryOur reason to carry

Välj Bärsele Harmony om du vill ha en supermjuk, superbekväm och superfin bärsele som omfamnar ditt barn mjukt. Från det att ditt barn är nyfött och upp till ungefär tre år erbjuder Bärsele Harmony komfort och närhet.

Bärsele Mini, the newborn carrier

Our reason to carryOur reason to carry

Bärsele Mini är designad för att göra dina första månader som ny förälder både enklare och mysigare – den är mjuk, gosig och enkel att använda.

Bärsele Move, the begin-to-explore carrier

Our reason to carryOur reason to carry

Komfort och enkelhet är viktigt för aktiva föräldrar – välj Bärsele Move om du letar efter den perfekta bärselen när det är dags att börja göra ärenden, gå på promenader och upptäcka världen tillsammans med ditt barn.

Bärsele One, the out-and-about carrier

Our reason to carryOur reason to carry

Om du vill ha en stadig och stabil bärsele som är enkel att justera ska du satsa på Bärsele One – i den sitter ditt barn i en bra och bekväm position när ni är ute och utforskar världen tillsammans.