0

0(0)

Babybjörn

Premium Startkit för nyfödda

Produkt Material 3D Jersey

Utvalda produkter i ergonomisk design och mjuka material.

Nollställ
Produkt Färg Ljusgrå
Produkt Material 3D Jersey
3D Jersey
11 240 kr

I lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

Beskrivning

Ska du bli förälder snart? Kanske funderar du på vilka produkter som är bra att ha när det är dags att välkomna en ny familjemedlem. Vi på BABYBJÖRN vill göra det lätt för dig, därför har vi tagit fram tre olika startkit med säkra och ergonomiska produkter i mjuka material. Så att livet som småbarnsförälder ska bli lite enklare och mycket mysigare, redan från start!

Vill du ha ett lite mindre startkit, se även Basic startkit för nyfödda och Medium startkit för nyfödda.

 Premium startkit för nyfödda innehåller:

  • Bärsele Mini är en liten, lättanvänd och supermjuk bärsele, perfekt för den första tiden tillsammans när din bebis behöver massor av närhet.
  • Babysitter Bliss är en ergonomisk babysitter och en mysig plats för både vila och lek. Ovärderligt när du behöver ta en dusch eller laga mat, samtidigt som du vill ha din bebis nära.
  • Babysäng med två olika höjdlägen, tillverkad i mjuk mesh så att din bebis kan sova sött och svalt.
  • Extra Tygsits till Babysitter Bliss uppdaterar looken på din babysitter och är praktiskt att ha när du inte har hunnit tvätta.

 

Material & tvättråd

Babysäng material

Sängtextilien: 100 % polyester
Bottenplattan: MDF, klass 2
Ben: oljad björk
Sängstomme: lackad stål
Madrass: 100 % polyeterskum
Madrassöverdrag: 70 % polyester, 30 % bomull

Tvättråd

Sängtyget är enkelt att ta av och tvätta i maskin i 40 ̊C.

Testat och säkert

Alla material uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på.

Sängen uppfyller säkerhetsstandarderna EN 716 och EN 16890 (madrassen).

Vikt och mått

Sängens yttermått: 57 × 110 × 77 cm
Insydd madrass: 54 × 104 × 6 cm
Bäddmadrass: 54 × 104 × 2 cm
Vikt: 10 kg

Bärsele Mini:

Material

Alla material uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på.

Tygerna i våra bärselar är specifikt framtagna för BABYBJÖRN och för att passa små bebisar. Våra mesh- och jerseybärselar är tillverkade i 3D-tyger som består av tre lager – en insida, en utsida och ett mellanlager. Istället för fyllning som kan göra bärselen varm består mellanlagret av en tunn enfibrig tråd. Det ger bärselen stadga som ett stoppat material men släpper samtidigt igenom luft så att den blir sval och skön när du bär.

3D-jersey: Huvudmaterial: 80 % polyester. 16 % bomull, 4 % elastan. Axelremmar: 100 % bomull. Vårt nyaste och mjukaste material 3D Jersey är gosigt som din skönaste t-shirt. Tyget är lent och följsamt och formar sig kring bebisen när du bär.

Tvättråd

Maskintvätt 40 grader. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Obs! Hela bärselen kan tvättas i tvättmaskin.

Testat och säkert

Bärsele Mini uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236.

Babysitter Bliss:

Material

3D-jersey: Huvudmaterial: 80 % polyester, 16 % bomull, 4 % elastan. Material bakstycke: 100 % bomull. All stoppning består av 100 % polyester. Babysitter Bliss finns även luftig mesh och mjuk bomull.

Tvättråd

Maskintvätt 40 grader. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Mesh: Stryk inte. Torka av gummilisterna på undersidan av babysittern med en fuktig trasa.

Testat och säkert

Alla material uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på.

Babysitter Bliss uppfyller kraven i säkerhetsstandarden EN12790:2009.

  • Babysitter (max 9 kg)
    Byxselen ska alltid användas. Kontrollera att knapparna är knäppta, du kan välja mellan två lägen. Sluta använda produkten som babysitter när ditt barn har lärt sig att sitta upprätt utan stöd.
  • Barnstol (max 13 kg)
    När ditt barn har lärt sig att gå och sätta sig själv kan produkten användas som en skön barnstol. För att använda den som barnstol behöver du bara vända på tyget.

Manual

Manualen för Bärsele Mini och Babysitter Bliss hittar du här

Recensioner

Vardagsögonblick med Premium Startkit för nyfödda

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.