In i minsta detalj


Tiny details - all details have been carefully designedTiny details - all details have been carefully designed

När du inte har sovit på en vecka, när du ständigt bär någon (eller någonting), och allt du vill är att njuta av tiden tillsammans med din lilla bebis – då behöver du pålitliga produkter som är enkla att använda.

Vi lägger mycket tid (eller löjligt mycket tid om vi ska vara helt ärliga) på att fundera, testa och utveckla smarta och säkra produkter med alla fördelar du behöver. Vi tänker på allt – in i minsta detalj – så att du ska kunna koncentrera dig på att pussa knubbiga kinder, stryka trötta ryggar och hålla små händer.

Made for mess - tiny detailsMade for mess - tiny details

Designat för kladd

Barn är underbara! Och de är underbart bra på att kladda. Därför är alla våra produkter enkla att rengöra. Våra pottor har smarta innerpottor som är enkla att lyfta ur, tömma och skölja av. Våra köksprodukter tål maskindisk och alla textilier går att tvätta i maskin.

BabyBjörn baby carrier buckles can assure a high and consistent qualityBabyBjörn baby carrier buckles can assure a high and consistent quality

3 spännande fakta

1. För att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet har vi valt att utveckla alla våra spännen själva. Det innebär att varje spänne är specialdesignat och får exakt den funktion som vi vill ha.

2. Har du tänkt på att spännena på våra bärselar är helt tysta när du knäpper upp dem? Det är för att du inte ska riskera att väcka ditt sovande barn när du vill lägga ner hen i vaggan.

3. Alla våra spännen är enkla för en vuxen att knäppa och knäppa upp, men nästan omöjliga för en barnhand att öppna.

Care in every little seamCare in every little seam

Omtanke i varje söm

Många av våra produkter har vridna sömmar eller sömmar på utsidan, för att stygnen inte ska skava mot ditt barns känsliga hud.