Babybjörn

Bärsele One Air

Produkt Material 3D-mesh

Om du vill ha en stadig och stabil bärsele som är enkel att justera ska du satsa på Bärsele One Air – i den sitter ditt barn i en bra och bekväm position när ni är ute och utforskar världen tillsammans.

Back
Facing in
Facing out
Newborn
Nollställ
Produkt Färg Antracitgrå/Leo
Produkt Material 3D-mesh
3D-mesh
2 310 kr

I lager

Presentförpackning tillgänglig i kassan

Fri frakt från 450 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
One Air en räddare för varma föräldrar och barn!

Luftig för varma föräldrar och barn!... ...Den har gett oss möjlighet att ta med Bosse på långa skogspromenader i tidig ålder!

Linda, Härnösand
5.0
Ny, och bättre, version av redan vinnande bärsele

En ergonomisk bärsele som redan innan hade typ allt och lite till..Även utan spädbarnsinlägg kan bärselen användas från 0-3 år, riktigt bra!

"Drömmen om 11 barn", Tidan
5.0
Den här bärselen har allt

Den är så smidig att använda. Extra plus för de små reglagen som gör att huvudet på barnet hålls uppe när det slappnar av.

Emma influencer, Stockholm

Beskrivning

  • 0 - 3 år
  • 3,5 - 15 kg
  • Från 53 cm

Vad utmärker Bärsele One Air?
Föreställ dig att kunna bära ditt barn nära och länge, på ett sätt som är bekvämt för er båda. Det kan du med Bärsele One Air, som är en ergonomisk bärsele tillverkad i sval och luftig 3D-mesh. Det rejäla midjebältet och de vadderade axelbanden avlastar rygg och axlar och gör det möjligt att bära ditt barn från att hen är nyfödd upp till tre år.

Vill du främst bära ditt barn den första tiden? Då kan vår Bärsele Mini vara något för dig.

Vad skiljer Bärsele One Air från Bärsele One?
Bärselarna har samma egenskaper men är gjorda i olika material. Bärsele One Air är gjord i en luftig 3D-mesh och Bärsele One är tillverkad i en mjuk bomullsmix. Båda materialen är mjuka och följsamma, men den svala 3D-meshen passar bättre om du lätt blir varm eller bor i ett varmare klimat.

Till Bärsele One

Varför ska jag välja en bärsele i 3D-mesh?
Vår unika 3D-mesh är speciellt framtagen för att passa små barn – den är supermjuk, följsam och torkar snabbt efter tvätt. 3D-meshen gör att bärselen är stadig, samtidigt som tyget andas, så att det blir svalt och skönt när du bär. Materialet är väldigt följsamt vilket skapar närhet till ditt barn och gör det enkelt att både se och känna att ditt barn bärs i en naturlig ställning. Dessutom gör det att bärselen behåller sin fina form även efter flera tvättar.

Ger Bärsele One Air rätt stöd för mitt barn?
Ja, Bärsele One Air har ett inbyggt stöd för nyfödd och ett justerbart huvudstöd som är enkelt att anpassa efter ditt barn. Dessutom klassas den av International Hip Dysplasia Institute som ”höftvänlig” givet att den används enligt instruktionerna. Det betyder att den ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess, vilket är särskilt viktigt under barnets första månader.

Vill du kunna variera ditt bärande i takt med att ditt barn växer?
Då passar Bärsele One Air perfekt! Den har två olika höjdlägen som gör att du kan bära ditt barn från att hen är nyfödd upp till tre år. Med några enkla justeringar kan du variera ditt bärande från inåtvänt till framåtvänt på magen samt bära på ryggen.

Behöver du ett extra stöd för ryggen? Då kan Bärsele Move vara något för dig.

Varför är det bra att kunna bära på olika sätt?
När din bebis är nyfödd behöver hen mycket närhet. Då är det bästa att bära inåtvänt, det stärker anknytningen mellan er, samtidigt som värmen från dina andetag och ljudet av dina hjärtslag får din bebis att känna sig trygg. Vid ungefär 5 månaders ålder, när nackmusklerna blivit starka, kan du börja bära framåtvänt – det brukar vara roligt för nyfikna barn att få vara med och se vad som händer. Från ett års ålder kan du börja bära på ryggen, vilket ofta känns mer bekvämt när ditt barn blivit tyngre.

Visste du att våra bärselar är utvecklade i samarbete med experter?
Vi vill att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en bärsele från BabyBjörn. Därför är alla våra bärselar utvecklade i samarbete med medicinska specialister. Våra bärselar är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud.

Hitta rätt bärsele för just dig!

Varför ska jag välja en bärsele från BabyBjörn?
För att vi tänker på dig och din lilla bebis när vi utvecklar våra bärselar! Det innebär att de är säkra, bekväma och enkla att använda och justera. Dessutom tål de maskintvätt, kan användas under lång tid och är stilrent designade i material som är extra snälla mot ditt barns hud.

Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete.

Testat och säkert

Bärsele One Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F223.

Tillbehör

Haklapp till Bärsele One
Överdrag till Bärsele

Material & tvättråd

Bärsele One Air i sval 3D-mesh
3D-mesh i 100% polyester är ett supermjukt, följsamt tyg som torkar snabbt efter tvätt. Det är ett tekniskt avancerat tyg som andas, så att det blir svalt och skönt när du bär. 3D-meshens taktila egenskaper skapar närhet till ditt barn och tack vare tygets höga kvalitet behåller bärselen sin fina form även efter flera tvättar.

Unika tyger utvecklade för BabyBjörn
Eftersom tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter
Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Det betyder också att du inte behöver tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd
Bärsele One Air går att tvätta i maskin, 40 °C. En fördel med 3D-meshen är att den torkar supersnabbt! Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas eller strykas. Tänk på att inte använda sköljmedel, då det försämrar 3D-meshens kvalitet.

Instruktionsfilmer

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele One Air

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.