Sales & Marketing Coordinator

Babybjörn Bärsele Mini

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du får arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter.

Som Sales & Marketing Coordinator på BabyBjörn förväntas du, tillsammans med Sales Area Manager, distributörer och kunder, öka kännedomen om vårt varumärke och våra produkter på marknader som t.ex. Spanien, Ryssland, Italien, Finland och Polen. Du är med och tar fram lokala marknads- och kommunikationsplaner och säkerställer att dessa följer BabyBjörns globala plan. Du är också aktiv i implementeringen och uppföljningen av dessa lokala planer. 

Din roll blir att kommunicera vidare det PR- och säljmaterial som vår marknadsavdelning tar fram och du har koll på att våra distributörer och kunder följer våra varumärkesriktlinjer. Dessutom kommer du att planera och genomföra ett flertal mässor och stödja Sales Area Manager vid lanseringar, event och andra säljdrivande aktiviteter på de lokala marknaderna. Ett stort och viktigt arbete kommer också vara att arbeta aktivt med media, influencers och andra opinionsbildare. Det nära samarbetet med distributörer och kunder innebär en hel del tjänsteresor till aktuella marknader.

Är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenheter: Du har examen från högskola/universitet eller relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation samt tre års erfarenhet av en liknande tjänst. Vi ser gärna att du har arbetat med konsumentprodukter i en internationell miljö, att du har erfarenhet av starka varumärken och kunskaper i sociala medier. Har du arbetat med distributörer är det ett extra plus. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Kan du dessutom spanska eller italienska är det meriterande.

Egenskaper: Som person är du en resultatdriven doer som ser möjligheter. Du är en mycket duktig kommunikatör som drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är nyfiken, lyhörd, självgående och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är målfokuserad och gillar att administrera, planera och koordinera.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader och du kommer att rapportera till Sales Area Manager.

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan (CV och personligt brev) märkt ”Sales & Marketing Coordinator” så snart som möjligt, dock senast den 1 maj 2019, till jobb@babybjorn.com.

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR, Malena Lindblad, eller Sales Area Manager Kirill Mikhailovski på tel. 08-544 968 00.

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB: Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 130 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 650 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com.