Ditt barn och potträning


Hur vet man när det är dags att börja potträna? Alla barn utvecklas såklart olika, men det finns några tecken att hålla utkik efter som visar att det börjar bli dags för potträning. Här kan du läsa mer om hur du märker att ditt barn är redo att sluta med blöja, få svar på vanliga frågor och potträningstips som gör resan mot blöjfri lite enklare.

Dags att sluta med blöja?

5 tecken på att ditt barn är redo

Hur vet jag att mitt barn är redo att sluta med blöja? Ett vanligt tecken är att du inte behöver byta blöja lika ofta. Här har vi samlat några tecken som signalerar att blöjstadiet börjar se ett slut.

Så lyckas du med potträningen:

When to start potty training? 5 signs your child iWhen to start potty training? 5 signs your child i
Tipsen som får ditt barn att välja pottan

Har ditt barn börjat irritera sig på blöjan och intressera sig för dina toalettbesök? Vi har samlat våra bästa potträningtips som gör vägen till blöjfri lite smidigare.

När kan jag börja potträna mitt barn?

How to start potty training? How to start potty training?
Vi svarar på de vanligaste frågorna om potträning 

Hur kommer vi igång med potträningen och när kan jag börja potträna mitt barn? Här får du svar på allt du funderar på kring barn och potträning!

Gör resan mot blöjfri roligare

How to start potty training? How to start potty training?
Med vårt pottträningskit

Med vårt potträningskit blir potträningen både roligare, smidigare och snyggare. Pottstol, pall och toalettsits med smarta detaljer som gör det enklare att säga hejdå till blöjan.