Din bebis & mat


Är ditt barn gammal nog att börja med smakportioner? Kanske har du massor av frågor? Vad gör jag om min bebis inte vill äta? Hur kan jag få mitt barn att äta mer grönsaker? Hur kan jag lära min bebis att äta själv? Här kan du läsa mer om barn och mat, få svar på frågor och massor av användbara tips.

Hjälp, min bebis vill inte äta mat!

Har du en bebis som är stor nog att börja med smakportioner, men som inte vill äta? Vi har samlat våra bästa tips på hur du väcker matlusten hos de allra minsta.

Läs mer

Nyttigt mellanmål: dinosaurie juice

Vägrar ditt barn äta grönsaker? Den här smarriga dinosauriejuicen brukar göra succé, och är ett bra sätt att smyga in grönsaker i maten.

Bon appétit!

Hur kan jag lära min bebis äta själv?

Att lära sig äta och dricka själv är en milstolpe och en viktig del av ditt barns utveckling. Att äta själv med bestick eller att kunna dricka själv ur ett glas är en naturlig del av ditt barns ”kan-själv-fas”, men det är inte alltid så lätt. Här kommer våra bästa tips på hur du lär din bebis att äta själv.

Läs mer

7 anledningar att älska våra köksset

Visste du att hela vårt kökssortiment är designat för att hjälpa ditt barn äta själv? Lär känna våra populära produkter och läs mer om varför vi älskar dem så mycket.

Se hela listan

Shoppa våra köksprodukter