Barnsked och Gaffel, 4 delar – nyhet!

4.5
4,5

(43 recensioner)

 • Korta, breda skaft som är enkla att hålla i
 • Kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner
 • Form som gör det enkelt att äta själv
 • Passar perfekt till BABYBJÖRN Barntallrik och Barnglas
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
Nollställ
Produkt Färg Blekgrön
Pris 149 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Barnsked och gaffel som passar perfekt i små barnhänder

Många barn tycker att det är spännande att börja äta själva med bestick precis som sina föräldrar. Vår barnsked och gaffel har korta, breda skaft som är enkla för små händer att hålla i. De kan vila mot tallrikens kant utan att glida ner och en ring på skaftet gör att barnets hand inte glider ner för långt mot maten. Passar från cirka 4 månaders ålder.

BABBYBJÖRN Barnsked och Gaffel

Egenskaper & fördelar

 • Enkla att hålla i
  Besticken har korta, breda skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken.
 • Glider inte ner i tallriken
  På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken.
 • Gör det enkelt att äta själv
  Skeden och gaffelns form gör det enkelt att skopa upp maten ur tallriken eller barnglaset. Bladens design gör att maten enklare hamnar i barnets mun istället för utanför.
 • Passar perfekt till Barntallrik och Barnglas
  Barnbesticken är utformade för att användas tillsammans med BABYBJÖRN Barntallrik och Barnglas.
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
  Barnbesticken består av BPA-fri plast som tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd.
 • Färgglada matstunder
  BABYBJÖRN Barnsked och gaffel finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och matchar resten av kökssortimentet.

Att köpa köksprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper köksprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra produkter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Ålder

Passar från cirka 4 månaders ålder.

Mått och vikt

Barnsked
Vikt: 20 g
Mått: 3,5 x 12 x 2 cm

Barngaffel
Vikt: 20 g
Mått: 3,5 x 12 x 2 cm

Material

Barnskeden och barngaffeln är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Testat och säkert

Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel

Barnbesticken är enkla att rengöra och kan maskindiskas.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Barnsked och Gaffel, 4 delar – nyhet!

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.