Barntallrik, Sked och Gaffel, 2 set – nyhet!

4.5
4,5

(43 recensioner)

 • Stadig tallrik som är svår att välta
 • Barnsked och gaffel som är enkla att hålla i
 • Tallrikens form gör det enkelt att få upp maten på skeden
 • Enkla att diska för hand eller i maskin
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
Nollställ
Produkt Färg Blekgul
Pris 289 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Matset i smart design som gör det enkelt att äta själv

Barntallriken, skeden och gaffeln som ingår i matsetet är anpassade för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. Tallrikens treklöverform gör att barnet lättare kan skopa upp maten med besticken. Tallriken står stadigt på bordet utan att välta och skeden och gaffeln har korta, breda skaft som är lätta för barn att hålla i. Matsetet finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och passar från cirka 4 månaders ålder.

BABYBJÖRN Barntallrik, Sked och Gaffel

Egenskaper & fördelar

Matsetet för barn består av två barntallrikar, två barnskedar och två gafflar.

 • Stadig tallrik som är svår att välta
  Tallrikens form gör det svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken inte glider runt lika lätt.
 • Barnsked och gaffel som är enkla att hålla i
  Barnsked och gaffel med korta, breda skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken.
 • Tallrikens form gör det enkelt att få upp maten på skeden
  Tallrikens treklöverform gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv med skeden eller gaffeln.
 • Enkla att rengöra
  Barntallrikarna och besticken kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss för enklare rengöring.
 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
  Alla delar i matsetet är tillverkade i BPA-fri plast som tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd.
 • Färgglada matstunder
  Matsetet finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och matchar resten av kökssortimentet.

Att köpa köksprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper köksprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra produkter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Förpackningen innehåller

2 Barntallrikar
2 Barnskedar
2 Barngafflar

Ålder

Passar från cirka 4 månaders ålder.

Vikt och mått

Barntallrik
Vikt: 190 g
Mått: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm

Barnsked
Vikt: 20 g
Mått: 3,5 x 12 x 2 cm

Barngaffel
Vikt: 20 g
Mått: 3,5 x 12 x 2 cm

Material

Skeden, gaffeln och tallrikens kant och gummilist är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE). Innertallriken är tillverkad av akrylnitril-butadien-styren (ABS).

Skötsel

Barntallriken, barnskeden och gaffeln kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss för enklare rengöring.

Testat och säkert

Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Barntallrik, Sked och Gaffel, 2 set – nyhet!

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.