Middagsset för barn – nyhet!

0
0,0

(0 recensioner)

 • Komplett middagsset i fin presentförpackning
 • Bekväm haklapp med djup spillficka
 • Tallrik som står stadigt på bordet
 • Glas och bestick som är enkla att hålla i
Nollställ
Produkt Färg Blekgrön
Pris 359 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Middagsset för barn – smart design för roliga måltider!

Komplett middagsset för barn med smarta detaljer som gör måltiderna enklare! Levereras i en fin presentförpackning som är kul att ge bort.

Middagssetet är särskilt designat för de allra minsta finsmakarna. En stadig tallrik i barnvänlig treklöverform, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv. Den bekväma haklappen har en djup spillficka som fångar upp mat som hamnar utanför munnen. Med andra ord blir det mindre kladd att torka upp! BABYBJÖRN Middagsset för barn finns i en härlig blekgrön färg som passar in i det moderna hemmet.

Perfekt för de yngsta finsmakarna!

Egenskaper & fördelar

Middagssetet för barn innehåller:

 • Haklapp

  Bekväm haklapp med justerbar halslinning som kan anpassas efter ditt barn. Den djupa, rundade spillfickan fångar upp mat och kladd.

 • Barntallrik

  Tallrikens treklöverform och kanter gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv. Formen gör det också svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken står stadigt på bordet.

 • Barnsked & gaffel

  Bestick med korta skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns även ett jack som förhindrar att besticken glider ner i tallriken.

 • Barnglas

  Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Frostad plats så att du ser innehållet i glaset.

Alla delar i middagssetet är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin. Levereras i fin presentförpackning.

Att köpa köksprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper köksprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra produkter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Förpackningen innehåller
1 Haklapp
1 Barnglas
1 Barntallrik
1 Barnsked
1 Barngaffel

Ålder
Passar från cirka 4 månaders ålder.

Vikt och mått
Haklappens halsmått: 19–30 cm
Tallrikens mått: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
Bestickens vikt/mått: 20 g/3,5 x 12 x 2 cm
Glasets vikt/volym: 70 g/ca 100 ml

Material
Haklappen, skeden, gaffeln och tallrikens kant är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss. Innertallriken är tillverkad av ABS (akrylnitril-butadien-styren).

Testat och säkert
Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel
Alla delarna i middagssetet är enkla att rengöra och kan maskindiskas.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

 • Haklappen har en justerbar halslinning så att den alltid passar ditt barn.

 • Tallrikens kanter gör att barnet enkelt kan skopa upp maten själv med besticken.

 • Barnglaset står stadigt och är lätt för barnet att hålla i.

Vardagsögonblick med Middagsset för barn – nyhet!

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.