Äkta BABYBJÖRN

När du köper en bärsele ska du hålla utkik efter designen med de parallella linjerna. Det är ett kännetecken för äkta BABYBJÖRN – babyprodukter av högsta kvalitet och säkerhet. Nyfödda och små barn är extra känsliga och vi ser det som vårt ansvar att ge de minsta det allra bästa.

babybjorn-about-us-parallell-lines

Tryggt och testat

Produktsäkerhet och BABYBJÖRN har alltid gått hand i hand. Det betyder att våra babyprodukter uppfyller kraven i säkerhetsstandarder som EN och ASTM. Materialen i våra produkter innehåller bara tillåtna ämnen och textilierna testas löpande enligt Oeko-Tex Standard 100, Klass I, den strängaste kategorin för babyprodukter.

Genuint hantverk

BABYBJÖRN har ett gott rykte världen över som det bästa valet för ditt barn. Alla våra bärselar är hantverksprodukter av högsta kvalitet och väldigt få tillverkar babyprodukter med samma omsorg som BABYBJÖRN.

Omsorg i varje stygn

Varje stygn har ett syfte – att göra bärselarna hållbara, säkra och bekväma mot barnets känsliga hud. Den hantverksmässiga omsorgen gäller såklart även våra babysittrar, resesängar och vaggor. Helt enkelt alla våra produkter!

Barnens bästa – vårt ansvar

Vi ser det som vårt ansvar att ge de minsta det allra bästa eftersom vi vet att små barn är extra känsliga. Men vi tror inte att alla tillverkare av babyprodukter tar kvalitet och säkerhet på samma allvar som vi.

babybjorn-about-us-baby

Så här känner du igen äkta BABYBJÖRN

  • De parallella linjerna finns på våra bärselar, babysittrar, resesängen, vaggan och överdraget till bärselar.
  • Produkten är köpt hos en auktoriserad återförsäljare.
  • Du ser och känner att materialen är av hög kvalitet och att färgerna är samstämda.
  • De textila produkterna är symmetriska och välsydda med raka, jämna och täta stygn (2-3 stygn/cm).
  • På bärselarna finns en tygetikett med produktens namn. Det kan t.ex. stå ”One” eller ”We”.
  • På bärselarna finns produktens serienummer på axelbandets insida vid sidospännet.

Obs! Äldre produkter kan avvika från denna beskrivning och ändå vara äkta BABYBJÖRN. Kontakta customerservice@babybjorn.com för att få detaljerad information om just din produkt.