Extra Tygsits till Babysitter Bliss

0
0,0

(0 recensioner)

 • Variera utseendet på din babysitter
 • Praktiskt med en extra tygsits när den andra behöver tvättas
 • Passar även till Babysitter Balance Soft
Nollställ
Produkt Färg Svart
Produkt Material Cotton
Pris 529 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Variera din Babysitter Bliss med en extra tygsits

Ge din babysitter ett nytt utseende! Med en extra tygsits kan du enkelt förnya din nya eller begagnade babysitter med olika färger och material. Det är även praktiskt i en stressig vardag när du inte hunnit tvätta. Tygsitsen finns i modern kviltad design i bomull, men även i luftig och sval mesh. Du byter snabbt och enkelt tygsits på din babysitter, och den går att tvätta i maskin. Tyget är Öko-Tex-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller farliga kemikalier, och är helt ofarligt för ditt barn att suga på.

Egenskaper & fördelar

  • Variera utseendet 
   Förnya utseendet på din nya eller begagnade babysitter med en extra tygsits i en ny färg eller ett nytt material. Välj mellan olika färger i mjuk bomull eller luftig mesh.
  • Praktiskt i vardagen 
   Du byter snabbt och enkelt tygsits på din babysitter. Med den extra tygsitsen kan ditt barn använda babysittern som vanligt när den andra ligger i tvätten.
  • Finns i 2 barnvänliga material 
   Tygsitsen finns både i mjuk och skön kviltad bomull samt i luftig mesh. Båda materialen är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.
  • Passar både Babysitter Bliss och Babysitter Balance Soft 
   För enkelhetens skull passar tygsitsen båda våra babysittrar.

Produktfakta

Tygsitsen passar både till BABYBJÖRN Babysitter Bliss (grå stomme) och BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft (svart stomme).

Material

Tygsitsen till Babysitter Bliss finns i två olika material: kviltat tyg (100 % bomull) och luftig mesh (100 % polyester).

Testat och säkert

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

 • Babysitter -bliss-situation-babybjorn

Vardagsögonblick med Extra Tygsits till Babysitter Bliss

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.