5.0

5.0(3)

Babybjörn

Potträningskit

Allt ditt barn behöver inför potträningen: pottstol, barnpall och toalettsits.

BPA-fri
PVC-fri
Nollställ
Produkt Färg Vit/Grå
967 kr

I lager

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

Logotype KlarnaLogotype VisaLogotype Mastercard
5.0
Potträningskit Grågrön/vit

Mycket nöjd med både pottan och pallen! Pallen är väldigt stabil och sonen kan lätt flytta den själv. Pottan är lätt rengjord och smidig för barnet att använda.

Madeleine
5.0
Perfekt!

Superfin! Färgen stämmer helt på bilden och verkligheten.

Caroline
5.0
Tummen upp ;)

Jag är otroligt nöjd med Babybjörns pottträningskit. Potten är super snygg och enkel att tömma. Pallen är enkel för min sonen att ta farm och den är säker då den inte glider på golvet.

Minna

Beskrivning

Har det blivit dags för potträning? Vi har satt ihop ett startkit med produkter som kan göra potträningen lite enklare och smidigare! De flesta barn är redo att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader. Tänk på att det kan vara bra att påbörja potträningen när man som förälder har mer tid, till exempel under semestern. Vill du ha fler tips och råd kring potträning? Hela artikeln hittar du här. Lycka till!

Startkit för potträning innehåller:

  • Pottstol är en bekväm potta med mjuka former, där din bebis sitter säkert tack vare högt ryggstöd och sköna armstöd. Pottstolen har en innerpotta som är enkel att ta ut och rengöra.
  • Barnpall gör att ditt barn enkelt når upp till handfatet eller toasitsen själv. Designad med en halksäker gummimatta på ovansidan.
  • Toalettsits är en stadig och ergonomisk sits som ditt barn enkelt kan lägga på toaletten själv.

Material & tvättråd

Material

Smart Potta är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).
Barnpallen är tillverkad av återvinningsbar polypropen (PP).
Toalettsitsen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Pottan är enkel att rengöra tack vare den smidiga innerpottan. Ta tag i det smarta greppet framtill, lyft ur innerpottan, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten. Torka bara av barnpallen med en fuktig trasa eller skölj av den under rinnande vatten. Torka eller skölj toalettsitsen under rinnande vatten. Häng sedan upp den i handtaget när den inte används.

Testat och säkert

Alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

Ålder

Pottstol: när ditt barn börjar potträna är mycket individuellt, så därför är det svårt att rekommendera en viss ålder. Använd pottan när ditt barn känner sig redo.

Barnpall: barnpall håller för både barn och vuxna. Det är svårt att rekommendera en viss ålder eftersom barnpallen har många användningsområden och alla barn utvecklas i olika takt. Var alltid med ditt barn när hen börjar använda barnpallen.

Toalettsits: från 2 år. Hjälp gärna barnet att komma upp på och ner från toalettsitsen tills barnet lärt sig göra det själv.

Instruktionsfilmer

Designad och tillverkad i Sverige

Finns i flera fina färger som tilltalar både barn och föräldrar.

Recensioner

Vardagsögonblick med Potträningskit

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.