Pottstol

4.7
4,7

(47 recensioner)

 • Rejäl och bekväm pottstol med ryggstöd
 • BPA-fri plast
 • Stänkskydd förhindrar spill
 • Lätt att ta ur innerpottan och rengöra
Nollställ
Produkt Färg Lila
Pris 359 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr).*

Stadig och bekväm pottstol för enkla toabesök

BABYBJÖRN Pottstol är en bekväm potta med mjuka former, högt ryggstöd och sköna armstöd. Den gör att ditt barn sitter bra och kan slappna av. Efter toabesöket tar du enkelt ur innerpottan, tömmer och sköljer ur den. Tack vare gummilisten på undersidan står pottstolen stadigt på golvet utan att glida. Finns i flera glada färger och blir ett snyggt inslag i badrummet.

Egenskaper & fördelar

 • Bekväm pottstol att sitta på länge
  Pottstolen har ett högt ryggstöd och armstöd som gör det bekvämt för barnet att luta sig tillbaka och slappna av. Tack vare det generösa benutrymmet kan barnet enkelt sätta sig ner och ställa sig upp.
 • Smart design utan vassa kanter
  Innerpottan har rundade kanter så att ditt barn inte ska klämma sig.
 • Står stadigt på golvet
  Gummilisten på undersidan gör att pottstolen står stadigt på golvet även när barnet rör sig.
 • Stänkskydd förhindrar spill
  Pottstolen har ett stänkskydd som ser till att inget hamnar utanför pottan.
 • Lätt att rengöra
  Pottans ytor är släta och har inga hörn eller skarvar där smuts kan fastna. Lyft bara ur innerpottan, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten.
 • Praktiskt handtag
  Handtaget på pottans rygg gör det enkelt att flytta pottan mellan olika rum.
 • Barnvänliga material
  Pottstolen är tillverkad av BPA-fri plast.

Att köpa badrumsprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper badrumsprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att materialen löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra badrumsprodukter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda.

Produktfakta

Ålder

När barn börjar potträna är mycket individuellt, så därför är det svårt att rekommendera en viss ålder. Använd pottstolen när ditt barn känner sig redo.

Är du osäker på om det är dags att börja med potta? Läs barnläkarens bästa tips för smidig potträning

Vikt och mått

Pottstolens vikt: 900 g
Mått: 36 x 35 x 31,5 cm

Material

Pottstolen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Testat och säkert

Alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel

Pottstolen är enkel att rengöra tack vare den löstagbara innerpottan. Lyft ur innerpottan i det praktiska handtaget, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten.

*PÅSKERBJUDANDE! Vid köp av valfria produkter för minst 400 kr får du fri frakt samt en påskgul haklapp på köpet som gåva från oss (värde 119 kr). Koden ”YELLOWBIB19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 22 april. Vi reserverar oss för slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ändra färg på erbjudandeprodukten utan föregående avisering. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Recensioner

Vardagsögonblick med Pottstol

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.