• babybjorn-potty_chair-purple

Pottstol

  • Rejäl och bekväm med ryggstöd
  • Utrymme för benen gör det enkelt att sätta och ställa sig
  • Lätt att ta ur innerpottan och rengöra
  • Stänkskydd förhindrar spill
  • BPA-fri plast
Nollställ
Färg Lila
359 kr

I lager

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 400 kr

Stadig och bekväm pottstol med enkel rengöring

Vår pottstol är rejäl och ergonomisk med mjuka former, högt ryggstöd och sköna armstöd för att ditt barn ska sitta bekvämt. Den är enkel att tömma och rengöra och står stadigt på golvet även om ditt barn rör på sig.

Produktbeskrivning

Rejäl och bekväm

Ibland behöver man sitta lite längre på pottan och just därför är pottstolen rejäl och ergonomisk med mjuka former för att vara så bekväm som möjligt för ditt barn. Den har ett högt ryggstöd och armstöd för att göra den extra skön så att ditt barn kan luta sig tillbaka och slappna av.

Genomtänkt design

Innerpottans kanter är rundade utåt för att minimera risken för små nyp i huden och pottstolen har inga vassa kanter. Pottan lämnar gott om utrymme för benen vilket underlättar att sätta sig ner och ställa sig upp. Gummilisten på undersidan får den att stå stadigt på golvet så att den inte glider omkring.

Lätt att hålla ren

Pottstolens stänkskydd ser till att inget hamnar utanför pottan och den löstagbara innerpottan är enkel att tömma och rengöra. Lyft bara ur den i det praktiska handtaget under stänkskyddet, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten. Inner- och ytterpottans ytor är släta och har inga hörn eller skarvar där smuts kan fastna.

Testade och säkra material

Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Produktspecifikationer

Ålder

Toalett- och potträning är mycket individuellt och det är därför svårt att rekommendera en viss ålder. Pottstolen kan användas när barnet känner sig redo.

Vikt och mått

Pottans vikt: 900 g
Mått: 36 x 35 x 31,5 cm

Material

Pottstolen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Den är enkel att göra ren tack vare den löstagbara innerpottan. Lyft ur innerpottan i det praktiska handtaget, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten.

Recensioner