Close is the best placeClose is the best place

Close is the best place


Bebisar behöver mycket närhet. Därför har vi utvecklat produkter som hjälper dig och din bebis att vara nära varandra på ett bekvämt sätt under er allra första tid tillsammans. Våra bärselar är tillverkade i de mjukaste material och håller din bebis på ett omfamnande sätt. När det är dags, kan din lilla solstråle somna bekvämt i vår sköna vagga.

Bärselar för nyfödda

Close is the best placeClose is the best place

Våra bärselar är supermjuka, säkra och enkla att använda. De går självklart att tvätta i maskin och är tillverkade av tillverkade i sköna material, anpassade för bebisars känsliga hud. Läs gärna mer i vår bärseleguide.

En mysig start

Close is the best place, a cozy and easy start with the BabyBjörn CradleClose is the best place, a cozy and easy start with the BabyBjörn Cradle

Vi har produkterna som gör de första veckorna och månaderna både enklare och mysigare. Trygga produkter av högsta kvalitet som har utvecklats med kärlek och omtanke för nätterna och dagarna med din lilla skatt.

Varför närhet är viktigt

Close is the best placeClose is the best place

Närhet har positiv inverkan på relationen mellan förälder och bebis, och hjälper er bägge att slappna av. Dessutom stimulerar närhet viktiga kroppsfunktioner som är nödvändiga för näringsupptag och tillväxt.

Letar du efter andra produkter för nyfödda? Ta gärna en titt på våra populära babysittrar, babysängen, vaggan och andra produkter som kommer att göra de första månaderna mysigare och enklare.