What does a newborn need?What does a newborn need?

Newborn Essentials


Vad behöver en nyfödd?

Är ditt beräknade förlossningsdatum långt borta eller är väntan snart över? Oavsett vilket har du förmodligen funderat på hur den första tiden med ditt nyfödda barn kommer att se ut och vilka produkter ditt nyfödda barn behöver. Kanske har du redan skrivit en checklista och packat BB-väskan, annars är det okej om du inte har gjort det heller.

För att du ska få en så bra start som möjligt har vi listat några av våra mest älskade måsten som förenklar ditt nya liv som förälder från dag ett – säkra produkter av hög kvalitet i mjuka och gosiga material, utvecklade med kärlek och omtanke. Nedan hittar du produkter som passar just dig och ditt barn.

Babysitter Bliss

Newborn EssentialsNewborn Essentials

Det kan vara förvånansvärt knepigt att hitta ett tillfälle att göra vardagssysslor – som att borsta tänderna eller njuta av ett mellanmål.

Det är här vår babysitter kommer in i bilden: ditt barn sitter skönt samtidigt som du har händerna fria en stund. Babysitter Bliss är lätt, smidigt att montera och enkel att ta med sig – dessutom är tyget utbytbart.

Bärsele Mini

Baby Carrier Mini in Light beige 3D JerseyBaby Carrier Mini in Light beige 3D Jersey

Den första tiden med ett nyfött barn är underbar – och vänder fullständigt upp och ner på ditt liv. Många barn vill ha fysisk närhet dygnet runt och för att tillgodose deras behov finns Bärsele Mini här för att hjälpa till. Den är liten, mjuk och enkel att ta på och av. Perfekt när du vill vara nära ditt barn och samtidigt ha händerna fria.

Babysitterpaket med leksaker

Bouncer Bundle with toy - a fun toy bar makes the bouncer more enjoyableBouncer Bundle with toy - a fun toy bar makes the bouncer more enjoyable

En kul leksak gör babysittern ännu roligare för ditt barn! Lek väcker barnets nyfikenhet och stimulerar dess utveckling redan från tidig ålder. Hitta din favorit bland våra färgglada leksaksbågar och se vilken leksak som får din bebis att dra på smilbanden.

Extra tygsits

Newborn essentials BabyBjörnNewborn essentials BabyBjörn

Ibland skadar det inte att uppdatera utseendet på sin babysitter eller att ha en extra sits redo om behovet skulle uppstå, t.ex. om den är andra är i tvätten. Välj bland vårt breda utbud av färger och material med lång hållbarhet, barn efter barn.

Resesäng Light

Travel Crib LightTravel Crib Light

Sov gott med en säng i säker design. Resesängen har luftiga sidor i mesh, två höjdlägen och kan användas för barn i åldrarna 0-2 år. Den är enkel att ställa upp, lätt och smidig att ta med på resan.

Babysitter transportväska

Transport bag for bouncersTransport bag for bouncers

Förmodligen vill du bara vara hemma och boa in dig med den nya familjemedlemmen under de första dagarna. Men när du är redo att ge dig ut är en babysitter den perfekta följeslagaren. Med vår smidiga transportväska blir det ännu smidigare för dig. Dessutom skyddar den babysittern och håller den ren.