Baby Shower gifts - Bouncer Bliss in Sand grey quilt - BabyBjörnBaby Shower gifts - Bouncer Bliss in Sand grey quilt - BabyBjörn

Presenttips till babyshowern


Eftersom du har landat på just den här sidan antar vi att någon i din närhet snart kommer att välkomna ett barn i sitt liv. Och du är på jakt efter den perfekta presenten, eller hur? Vi finns här för att hjälpa dig. Vi har samlat våra bästa tips som hjälper dig hitta rätt i djungeln av gåvor. Fortsätt läsa för att ta del av våra bästa presenttips!

 
Tips till babyshowern – 9 presenter till bebisen        

Det kan kännas överväldigande att bestämma sig för vad man ska köpa till den nya familjemedlemmen, för vad köper man egentligen till en bebis? Vi har listat några presentidéer som alltid träffar rätt.

1. Haklappar

Baby Shower gift inpsiration - Baby Bibs in 2 sizes from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Bibs in 2 sizes from BabyBjörn

Bebisar behöver såklart inte haklappar med en gång, men de är bra att ha hemma när det är dags att börja prova fast föda. Haklappar finns i en mängd olika färger och hjälper till att hålla åtminstone en del av kladdet borta.

2. Barnservis

Gifts for Baby Shower, Baby Dinnerwear - BabyBjörnGifts for Baby Shower, Baby Dinnerwear - BabyBjörn

Här gäller samma sak som för haklapparna. En Barnservis är en fantastisk present eftersom det behövs när det är dags att börja äta själv. Dessutom är en jättesöt present!

3. Kläder

Kläder är givetvis en självklarhet! Ett tips är att ge bort kläder som är ett par storlekar större eftersom bebisar växer snabbt.

4. Babysitter

Baby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörn

Det kan vara svårt att hinna med vardagens sysslor när barnet är nyfött. Därför är en babysitter perfekt när föräldrarna behöver en stund med händerna fria. Det fina med BabyBjörns babysittrar är att de gungar naturligt av barnets rörelser och stimulerar utveckling och motorik.

5. Leksak till babysitter

Toy for Bouncer Goodly eyes, inspiration for gifts for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnToy for Bouncer Goodly eyes, inspiration for gifts for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

En leksak till babysittern är en söt gåva om någon annan redan paxat att ge bort en babysitter (eller om du känner för att ge båda!). Det fina med dessa leksaker är att de hjälper till att stimulera barnets utveckling samtidigt som de är superroliga att leka med. Du hittar vår kollektion av leksaker för babysitters här.

6. Bärsele

Baby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörn

En bärsele är ett utmärkt hjälpmedel för föräldrar att möta sitt barns behov av närhet samtidigt som de hinner få saker gjorda. Det är en nödvändighet som gör skillnad på riktigt.

7. Blöjtårta

Det här är en riktig babyshowerklassiker! Om det finns en sak som bebisar alltid behöver är det blöjor. Genom att rulla blöjor och forma dem till en tårta blir presenten både omtänksam och rolig. Nyfiken på hur du gör en? Läs vår artikel om hur du gör en blöjtårta.

8.  Resesäng

En resesäng är ett bra sätt att hålla ett öga på barnet samtidigt som du låter det leka och träna sin motorik. Vi kan nästan garantera att både föräldrar och barn kommer att uppskatta den här roliga presenten.


9.   Barntermometer

Bebisar får feber förr eller senare, så en babytermometer är ett måste. De nya digitala termometrarna är superenkla och säkra att använda och är alltid bra att ha nära till hands.

Våra bästa presenttips till babyshowern

Presenttips till mamma och pappa

Gift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnGift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Glöm inte att visa de blivande föräldrarna lite extra kärlek! En present specifikt till de blivande föräldrarna är både gulligt och omtänksamt och kommer sannolikt att uppskattas mycket när de vänjer sig vid sin nya roll. Spana in våra bästa presenttips till mamma och pappa nedan!

 

En genomtänkt korg till föräldrarna

Sätt ihop en fin korg med saker som du vet att blivande föräldrar skulle uppskatta. Kanske deras favoritsnacks, te eller kakor i kombination med något roligt som biobiljetter.

 

Presentkort på matkasse

Att få barn vänder upp och ner på ens liv. Många föräldrar lever i babybubblan i början och det kan vara svårt att få tiden att räcka till för matlagning. Ett presentkort på en matkasse eller matleverans är en fantastisk present som skulle uppskattas av de flesta föräldrar.

 

En hemlagad måltid

Detsamma gäller här som för föregående tips eftersom matlagningen lätt hamnar långt ner på prioriteringslistan. Tillaga och ta med dig god mat som lasagne eller gryträtter som är enkla att förvara i frysen och som man enkelt sätter in i mikrovågsugnen när hungern slår till. Vi lovar, föräldrarna kommer att tacka dig!

 

Lite mysig egentid

En trevlig idé är att ge de blivande föräldrarna något som bara är för dem. Det kan handla om en dag på spa eller en natt på hotell där de kan tillbringa tid tillsammans innan barnet kommer.

Hjälp och tjänster

Bebisprylar all sin prakt, men den mest värdefulla presenten du kan ge någon är din tid. Praktisk hjälp och tjänster från vänner och familj är gåvor som kommer att uppskattas mycket, både av förstagångsföräldrar och de som blir föräldrar på nytt.

Du kanske också gillar

Food, drinks and games for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnFood, drinks and games for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Babyshower-inspiration

Baby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörn

Allt din nyfödda behöver

How to make a diaper cake, Baby Shower inpsiration - BabyBjörnHow to make a diaper cake, Baby Shower inpsiration - BabyBjörn

Hur gör gör man en blöjtårta?