Baby Carrier Mini Khaki Green BabyBjörnBaby Carrier Mini Khaki Green BabyBjörn

Mjuka former för mjuka dagar


Vårt nya mönster är ett originalmönster, skapat för hand av oss på BabyBjörn. Färgade pappersbitar har placerats på olika sätt för att skapa en unik design. Vi har inspirerats av de skandinaviska landskapens ständiga förändring. Precis som den unika och ständigt föränderliga resa vi gör som föräldrar. Det nya mönster ger våra populära klassiker bärselen Mini och babysittern Bliss en uppdaterad look.

NEW!

Soft Shapes


NYTT MÖNSTER

Babysitter Bliss

Bouncer Bliss Print Khaki/green in cotton – BabyBjörn
Bouncer Bliss Cotton Print Khaki/Green

Babysitter Bliss

1 999,00 kr

Bomull, Mönstrad, Kaki/Grön


  • +22

Vår bästsäljande ergonomiska Babysitter Bliss har fått en uppdaterad look med vårt nya mönster Khaki Green. Babysittern har ett naturligt gung och är lätt att fälla ihop och ta med sig. Maximal komfort för ditt barn och maximal bekvämlighet för dig.

NYTT MÖNSTER

Bärsele Mini

Baby Carrier Mini in Cotton Print Khaki/Green
Baby Carrier Mini in Cotton print Khaki/Green - BabyBjörn

Bärsele Mini

1 159,00 kr

Bomull, Mönstrad, Kaki/Grön


  • +15

Bärselen Mini är särskilt designad för nyfödda. Ett ergonomiskt, säkert och bekvämt sätt att vara nära varandra under dagen. Lätt att använda och nu i ny uppdaterad tappning med vårt nya mönster.

Mjuka former för mjuka dagar | BabyBjörnMjuka former för mjuka dagar | BabyBjörn

Soft Shapes: Historien bakom mönstret

Vårt nya mönster är inspirerat av den skandinaviska naturen. Den neutrala färgpaletten är hämtad från skogens och bergens färgskala även de mjuka formerna är hämtade från naturen. Precis som naturen är i ständig förändring och skapar plats för variation och olikheter — är även föräldraskapet unikt och föränderligt.  För att ytterligare fånga upp denna tanke, har vi använt det mönstrade tyget på ett sätt som gör att varje produkt är unik.

“Föräldraskapet är en unik och ständigt föränderlig resa. Vi ville skapa ett mönster som är en hyllning till just det.”

Anna Björk, Head of Design