Your baby and play BabyBjörnYour baby and play BabyBjörn

Varför ska man köpa en babysitter? 7 fina fördelar!


Funderar du på om du ska köpa en babysitter eller inte? Våra babysittrar beskrivs ofta som en riktig ”life-saver” av småbarnsföräldrar. Här kan du läsa mer om vad en babysitter används till och hur de kan förenkla din vardag

1. Glada barn, glada föräldrar
Babysittern är en mysig plats där din bebis kan vila nära dig, samtidigt som du får händerna fria en stund.

2. Enkla att ta med
Våra babysittrar är lätta och tar liten plats när de är hopfällda, vilket gör dem enkla att flytta runt hemma och att ha med på utflykten och semestern. Ska du resa längre kan du köpa till en praktisk transportväska.

3. Ergonomisk design
Vi vill att du ska känna dig trygg när ditt barn sitter i en av våra babysittrar, därför har vi utvecklat dem i nära samarbete med medicinska specialister. Våra babysittrar är ergonomiskt utformade för att ge optimalt stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämt och med tre olika lägen kan du enkelt anpassa babysittern i takt med att ditt barn växer.

4. Kan användas länge
Våra babysittrar passar redan från nyfödd och upp till 2 år. Första tiden, fram till att ditt barn börjar försöka sätta sig upp, kan du använda den som en babysitter. Därefter kan du använda babysittern som en bekväm barnstol genom att enkelt vända på tygsitsen.
Våra babysittrar är av hög kvalitet och kan enkelt fräschas upp med en ny tygsits, så när ditt barn växt ur babysittern kan du skänka bort den, sälja den vidare eller spara den till ett yngre syskon.

5. Lugnar & stimulerar
Behöver du hjälp att lugna din missnöjda bebis ibland? Då kan en babysitter vara lösningen! Babysitterns naturliga gung har ofta en lugnande effekt på det lilla barnet. När din bebis blir större och lär sig styra gungningen själv stimuleras dessutom både ditt barns balans och motorik.

6. Snälla material i snygg design
Elegant kviltad bomull, luftig mesh, skön bomull-jerseymix eller supermjuk 3D jersey – välj bland flera fina material i massor av härliga färger. Våra tygsitsar är självklart snälla mot ditt barns känsliga hud och helt ofarliga att smaka på (Oeko-Tex Standard 100 klass 1 för babyprodukter). Hitta din favorit-sits här.

7. Enkla att rengöra
Tygsitsen är enkel att ta av och går att tvätta i maskin. Ett tips är att köpa en extra tygsits, då kan du använda babysittern även när ena tygsitsen ligger i tvätten.

Läs också: Hjälp hur underhåller jag min bebis.