6 fina babyshower-presenter


Vad behöver en blivande förälder? Här har vi samlat några tips på presenter som både barn och föräldrar gillar.

Babyshower-presenterna är minst lika viktiga som de vackra bakverken och ballongerna. Oavsett vad du tänkt köpa, så slå in det riktigt fint. Här ger vi dig förslag på några utvalda vill-ha-produkter i hög kvalitet som både barn och föräldrar uppskattar!

Bärsele Mini

En skön bärsele för den första tiden är en perfekt present till de blivande föräldrarna. Mjuk, mysig och enkel att använda.

Bärsele Harmony

Baby Carrier Harmony in silver 3D-meshBaby Carrier Harmony in silver 3D-mesh

Ergonomisk, överlägset bekväm och otroligt mjuk: Bärsele Harmony är den perfekta presenten när du vill skämma bort någon.

Babysitter Bliss

Bouncer Bliss in blue classic quilted cottonBouncer Bliss in blue classic quilted cotton

En lätt babysitter som är enkel att ha med överallt förenklar verkligen bebistiden. Mjukt gung och skön vila nära mamma eller pappa!

Leksak till babysitter – mjuka vänner

Bouncer Bliss with Toy BabyBjörnBouncer Bliss with Toy BabyBjörn

Om ni är flera som går ihop om present är det perfekt att komplettera babysittern med några mjuka kompisar som bebisen kan kika på. En söt och rolig leksak med bjällra som den lilla kommer att älska!

Middagsset för barn

Även om den här presenten inte kan användas direkt så är den väldigt fin och praktisk för föräldrarna att ha när tiden för att äta själv är inne. Snygg och smart design som gör matstunden lite mindre kladdig.

Presentkort

Digital gift cards from BabyBjörn - choose your own baby productsDigital gift cards from BabyBjörn - choose your own baby products

Är du osäker på vad de blivande föräldrarna behöver? Köp ett presentkort och låt dem välja själva! Enkelt och uppskattat.