Baby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörn

DAGS ATT FIRA

Allt för babyshowern


Att få barn är en spännande och livsförändrande upplevelse, och det finns inget bättre sätt att fira än med en babyshower! Vi har samlat våra bästa tips och idéer för att hjälpa dig att anordna en härlig babyshower som alla kommer att minnas med kärlek och glädje. Men det är inte allt såklart – vi har även inkluderat alla must-haves du inte får glömma bort att lägga till på önskelistan innan din lilla bebis ankomst. Med det sagt, låt babybonanzan börja!

Babyshower-inspiration och checklista

Food and cake inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnFood and cake inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Planerar du en babyshower men vet inte riktigt var du ska börja? Eller behöver du bara en hjälpande hand för att få allt att fungera så smidigt som möjligt? Oroa dig inte – vi finns här för att hjälpa dig. Spana in våra bästa babyshowertips och låt dig inspireras av goda snacks, coola teman, gulliga dekorationer och mycket mer.

Presenttips till babyshowern

Baby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörn

Att välja ut den perfekta presenten till de blivande föräldrarna kan vara lite knepigt eftersom det inte är helt lätt att veta vad lillen kommer att behöva. Det är därför vi finns här! Dyk ner bland våra bästa presenttips för att få hjälp i djungeln av babyshowerpresenter.

Allt din nyfödda behöver

Gift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnGift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

För att du ska få en så bra start som möjligt har vi listat vad en nyfödd behöver här nedan. Och kom ihåg, du kommer fixa det här galant!

Så här gör du en blöjtårta

Ingen babyshower är komplett utan en blöjtårta! De är inte bara supersöta som en mittpunkt på presentbordet – de är också en omtänksam och praktisk present eftersom bebisar går igenom massor av blöjor. Följ vårt enkla recept för att göra den sötaste tårtan med bara några få enkla steg. Det bästa av allt? Vem som helst kan göra den!