4.7

4.7(9)

Babybjörn

Babysitter Bliss 3D-jersey

Produkt Material 3D Jersey

Lätt, behändig och mysig – säg hej till din bebis nya favoritplats.

OEKO-TEX
Mjuk jersey
Nollställ
Produkt Färg Ljusgrå
Produkt Material 3D Jersey
3D Jersey
1 699 kr

I lager

Presentförpackning tillgänglig i kassan

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

Logotype KlarnaLogotype VisaLogotype Mastercard
4.0
Bra gung

Mycket bra gung i den, färgen var snyggoxå. Passar in bra in i ett designerhem.

Didrik
5.0
Babysitter

Supermjuk och härlig babysitter, det bästa är att den går att använda från dag ett!

Helga
5.0
En lifesaver

Jag köpte den för 6månader sedan och det har inte gått en enda dag som den stått oanvänd.

Bakh

Beskrivning

  • 0 - 2 år
  • 3,5 - 13 kg
  • Från 53 cm

Vad utmärker Babysitter Bliss 3D-jersey?
Babysitter Bliss 3D-jersey är en lätt och behändig babysitter med grå stomme och tygsits i supermjuk 3D-jersey.

Babysittern finns också i mjuk bomull och snabbtorkande och luftig mesh.

 Vad är skillnaden mellan våra babysittrar?
Det som skiljer våra babysittrar åt är färgen på stomme, samt materialet på den medföljande tygsitsen. Tygsitsarna passar till alla våra babysittrar och kan köpas separat, så det är enkelt att byta om du vill ha en annan färg eller material. Extra tygsitsar hittar du här.

Varför ska jag köpa en babysitter?
Våra lätta babysittrar är enkla att flytta runt och bära med sig – de blir en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du får chansen att ta en dusch, plocka ur diskmaskinen eller förbereda middagen. Den naturliga rörelsen i en babysitter har ofta en lugnande effekt på små barn. I takt med att ditt barn blir större och själv kan styra gungningen blir babysittern extra rolig och stimulerar dessutom både balans och motorik.

Är babysittern enkel att ta med?
Ja, Babysitter Bliss 3D-jersey väger lite och är enkel att fälla ihop. Flytta runt den hemma eller ta med den på middag hos vännerna (hopfälld passar den perfekt i lastutrymmet under barnvagnen). Den har även en smart och praktisk transportväska, som du hittar här.

Vad är skillnaden mellan en babysitter och en babygunga?
En babysitter har naturlig gungning som styrs av din bebis rörelser, till skillnad från en batteri- eller eldriven babygunga. Det gör att babysittern väger mindre och är enklare att flytta runt och bära med sig.

Får mitt barn rätt stöd i en babysitter från BABYBJÖRN?
Våra babysittrar är ergonomiskt utformade för att ge optimalt stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämt och med tre olika lägen kan du anpassa babysittern i takt med att ditt barn växer.

Hur länge kan jag använda Babysitter Bliss 3D-jersey?
Babysitter Bliss 3D-jersey passar redan från nyfödd och upp till 2 år. Första tiden (upp till 9 kg) kan du använda den som en babysitter. När ditt barn väger över 9 kg och kan sitta utan stöd, vänder du enkelt på tygsitsen så att babysittern blir en bekväm barnstol som kan användas tills ditt barn väger 13 kg.

Hur gungar babysittern?
När ditt barn viftar med armarna och benen så gungar babysittern mjukt. Inga batterier behövs, babysittern går på ren glädje!

Kan man byta tygsitsen?
Ja, det är väldigt enkelt att ta av och på tygsitsen. Perfekt om du behöver tvätta den (alla våra sitsar tål maskintvätt) eller känner för att uppdatera med en ny färg eller ett nytt material. Våra tygsitsar passar till alla våra babysittrar och du hittar dem här. Osäker på hur du tar av och sätter på tygsitsen? Se vår instruktionsvideo.

Visste du att våra babysittrar är utvecklade i samarbete med experter?
Vi vill att du ska känna dig trygg när ditt barn sitter i en babysitter från BABYBJÖRN. Därför är alla våra babysittrar utvecklade i samarbete med medicinska specialister.

Bruksanvisning

Babysitter (pdf)

Material & tvättråd

3D-jersey är vårt allra mjukaste och lenaste material. Det är ett stretchigt tyg som formar sig kring din bebis. 3D-jerseyn består av 80% polyester, 16 % bomull och 4 % elastan.

Unika tyger utvecklade för BABYBJÖRN

Eftersom våra tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

Läs mer om våra olika tyger här.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på.

Testat och säkert

Babysitter Bliss 3D-jersey uppfyller kraven i säkerhetsstandarden EN 12790.

  • Babysitter (max 9 kg)
    Du kan använda produkten som en babysitter fram till att ditt barn väger 9 kg eller har lärt sig att sitta upprätt utan stöd. Kom ihåg att använda byxselen och kontrollera att knapparna är knäppta (du kan välja mellan två lägen) när du använder produkten som en babysitter.
  • Barnstol (max 13 kg)
    När ditt barn har lärt sig att gå och sätta sig själv kan du enkelt vända på tygsitsen och använda produkten som en skön barnstol.

Tvättråd

Babysitter Bliss 3D-jersey går att tvätta i maskin, 40 °C. Tygsitsen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. Tvätta gärna med milda, miljöcertifierade tvättmedel och var noga med att använda rätt dosering.

Vikt och mått

Vikt: 2,1 kg
Höjd/längd/bredd:
I högsta läge: 56 × 79 × 39 cm
I transportläge: 11 × 89 × 39 cm

Instruktionsfilmer

Hur använder jag Babysitter Bliss 3D-jersey?

I våra korta videoklipp lär du dig att växla mellan olika höjdlägen, ta loss och sätta på tygsitsen samt hur du gör om babysittern till en mysig barnstol.

Manual

Manualen till Babysitter Bliss hittar du här

Recensioner

Vardagsögonblick med Babysitter Bliss 3D-jersey

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.