Babysitter Bliss

4.9

4.9(121)

1 649 kr

Ergonomisk babysitter med naturligt gung!

Ergonomisk babysitter – rätt stöd redan från nyfödd

Naturlig gungning utan batterier och elsladdar

Bärbar och lätt att flytta runt i hemmet

ERBJUDANDE! Vid köp av en Babysitter Bliss/Babysitter Balance Soft får du just nu en Transportväska till Babysitter på köpet (värde 199 kr).*

Babysitter Bliss
Nollställ
Produkt Färg Pärlemorrosa
Produkt Material Mesh
Pärlemorrosa
Mesh
Babysitter Bliss i pärlemorosa luftig Mesh - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss Greige i luftig Mesh - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss Antracitgrå i luftig Mesh - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Marinblå luftig Mesh - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Antikrosa Cotton - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Sandgrå Cotton - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Svart Cotton - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Midnattsblå Cotton - BABYBJÖRN
Babysitter Bliss i Antracitgrå Cotton - BABYBJÖRN

I lager

Fri frakt

Leverans 2-4 arbetsdagar

Klarna logo Betala efter leverans

Egenskaper & Fördelar

Ergonomisk babysitter med naturligt gung

Babysitter Bliss är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt. Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

Prisbelönt babysitter i ny design

Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukt intryck. Den kviltade, enfärgade tygsitsen skapar en lyxig känsla och blir en snygg detalj i ditt hem.

Hopfällbar och lätt att ta med

Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats.

3 höjdlägen

Tre olika höjdlägen för lek och vila.

Naturlig gungning stimulerar barnets utveckling

Babysittern sätts i mjuk gungning av dig eller ditt barns rörelser. Inga batterier behövs. Gungningen hjälper barnet att träna och utveckla sin balans och motorik.

Lång användningstid

Babysittern kan användas redan från nyfödd (minst 3,5 kg) och upp till 2 år. När ditt barn lärt sig sitta själv är det bara att vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

Ergonomisk utformning

Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn.

Nöjda barn, nöjda föräldrar

Ditt barn kan leka och vila i babysittern bredvid dig medan du hinner ta en dusch eller en kopp kaffe.

Barnvänliga material

Babysittern finns i tre mjuka material: skön, kviltad bomull, supermjuk 3D jersey och luftig, snabbtorkande mesh. Den är fri från hälsofarliga ämnen och godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Lätt att rengöra

Tyget går lätt att ta av och tvätta i maskin när det behövs (40 °C).

Tillbehör

Extra tygsits till Babysitter Bliss

Leksak till Babysitter – Mjuka vänner 

Leksak till Babysitter – Flygande vänner

Leksak till Babysitter – Busiga ögon

*ERBJUDANDE! Vid köp av en Babysitter Bliss eller Babysitter Balance Soft får du just nu en Transportväska till Babysitter på köpet (värde 199 kr). Koden ”TRANSPORTBAG19” läggs till automatiskt i kassan, max en per beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 28 juni och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vi förbehåller oss även rätten att ta betalt för produkten som erhållits utan kostnad ifall resterande produkter från beställningen returneras.

Produktfakta

Ålder och vikt

Från nyfödd till cirka 2 år (min. 3,5 kg, max 13 kg).

 • Babysitter (max 9 kg)
  Byxselen ska alltid användas. Kontrollera att knapparna är knäppta, du kan välja mellan två lägen. Sluta använda produkten som babysitter när ditt barn har lärt sig att sitta upprätt utan stöd.
 • Barnstol (max 13 kg)
  När ditt barn har lärt sig att gå och sätta sig själv kan produkten användas som en skön barnstol. För att använda den som barnstol behöver du bara vända på tyget.

Material

Babysitter Bliss finns i tre mjuka material:

 • 3D Jersey – Nyhet!
   Huvudmaterial: 80 % polyester. 16 % bomull, 4 % elastan. Material bakstycke: 100 % bomull
 • Cotton
  100 % bomull (kviltad)
 • Mesh
  100 % polyester

Testat och säkert

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!

Babysitter Bliss uppfyller kraven i säkerhetsstandarden EN12790:2009.

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Mesh: Stryk inte.

Manual

Manualen till Babysitter Bliss hittar du här

Att köpa en babysitter från BABYBJÖRN

Babysittrar från BABYBJÖRN är enkla att använda, har ett naturligt gung och ger bra stöd för barnets rygg, nacke och huvud. Vi utvecklar alla våra babysittrar i nära samarbete med medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. Allt för att du ska känna dig trygg när ditt barn leker eller vilar i en BABYBJÖRN Babysitter.

Hur man använder

Hur använder jag Babysitter Bliss?

I våra korta instruktionsvideor lär du dig att växla mellan olika höjdlägen ta loss/sätta fast tygsitsen och förvandla babysittern till en mysig barnstol.

Vad skiljer Babysitter Bliss från Babysitter Balance Soft?

Babysitter Bliss passar moderna hem med sin stilrena design och mjuka former. Metallramen har en matchande mjuk färgnyans. En skillnad är att Babysitter Bliss finns i gosigt, kviltat bomullstyg. Den finns dessutom i mjukt och luftigt nättyg med sömmar som har lagts så att de inte kan skava mot barns känsliga hud. I övrigt har båda babysittrarna från BABYBJÖRN samma grundkonstruktion med naturlig gungning, tre olika höjdlägen och formsydd ergonomisk tygsits. Båda är hopfällbara, har avtagbart tyg som tål maskintvätt och lång användningstid 0-2 år.

5.0
Perfekt avlastningsplats

Sonen älskar att sitta i sin babysitter. Perfekt plats att ha honom när jag ska laga mat, äta eller bara umgås med honom.

Amelie, Boxholm
5.0
Jättebra babysitter!

Har använt babysittern sedan vår bebis var en månad. Han älskar att sitta i den mer och mer då han kan sitta och titta på vad som händer…

Sara, Linköping
5.0
Vi älskar den!

Att den dessutom är fri från hälsoskadliga ämnen och att tyget är avtagbart nu när vi verkar ha fått en liten kräkbebis är pricken över i:et!

Katarina, Ljungby

Vardagsögonblick med Babysitter Bliss

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.

Recensioner